Απέλυσε τον διευθυντή του γραφείου του ο Βασίλης Οικονόμου

«Δεν θα επιτρέψω για κανένα λόγο να υπάρξουν σκιές, ούτε να υπονομευτεί η αδιάκοπη δουλειά που γίνεται με διαφάνεια, ούτε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη διαρκή μάχη μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών», δηλώνει.

Απέλυσε τον διευθυντή του γραφείου του ο Βασίλης Οικονόμου

Τη διακοπή της συνεργασίας του με τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από δημοσιεύματα που συνδέουν τον κ. Δημήτρη Καρρά με εταιρείες που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος, προερχόμενου από κύκλωμα trafficking.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου, «μετά τα δημοσιεύματα που ήρθαν σε γνώση μου, το γραφείο μου και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παύει άμεσα τη συνεργασία με τον κύριο Δημήτρη Καρρά. Δεν θα επιτρέψω για κανένα λόγο να υπάρξουν σκιές, ούτε να υπονομευτεί η αδιάκοπη δουλειά που γίνεται με διαφάνεια, ούτε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη διαρκή μάχη μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

Ο ίδιος ο κ. Καρράς, που είναι και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, σε δημόσια ανάρτηση που έκανε στο Facebook την Κυριακή, είχε κάνει λόγο για «λασπολόγους και συκοφάντες», προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη για όσους διακινούν τέτοια σενάρια και κατέληγε με τη φράση: «Δεν έχω κρυφτεί ποτέ στη ζωή μου διότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v