Pulse: Κατοχυρώνει 2η θέση το ΠΑΣΟΚ, ποιον ψηφίζουν για πρόεδρο

Χάνει έδαφος ο ΣΥΡΙΖΑ στην σκιά των εσωκομματικών εξελίξεων στην αξιωματική αντιπολίτευση. Πώς διαμορφώνονται τα ποσοστά στην πρόθεση ψήφου.

Pulse: Κατοχυρώνει 2η θέση το ΠΑΣΟΚ, ποιον ψηφίζουν για πρόεδρο

Mάχη για τη δεύτερη θέση δίνουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με τη νυν αξιωματική αντιπολίτευση να δείχνει ότι χάνει σταθερά έδαφος, κατρακυλώντας στην 3η θέση, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Pulse, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ.

Tο ΠΑΣΟΚ φαίνεται να «κατοχυρώνει» τη 2η θέση, με ποσοστό 13%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στο 10%, ποσοστό σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με τις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Pulse

Στην περαιτέρω μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει συμβάλλει και η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, με την εσωτερική διαμάχη να μαίνεται, φτάνοντας στην πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

pULSE

Pulse

Pulse

Ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, παρ' ότι αμφισβητήθηκε ευθέως από τους συντρόφους του στο κόμμα μετά τις ευρωεκλογές, φαίνεται, σύμφωνα με την έρευνα της Pulse, να παραμένει πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ για την προεδρία.

Pulse

Pulse

Pulse

Pulse

Pulse

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v