ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη εκχώρηση του Βυζαντινού Μουσείου για δεξίωση «γαλαζοαίματων»

«Η διοικήτρια του Μουσείου, με σκανδαλώδη απόφασή της το παραχωρεί για δύο μέρες (26-27 Σεπτεμβρίου) έναντι μόλις 15.000 ευρώ στην Άννα Μαρία της Δανίας (σύζυγο τεθνεώτος Κων. Γλύξμπουργκ), για “ιδιωτική δεξίωση” 250 ατόμων», αναφέρει ανακοίνωση.

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη εκχώρηση του Βυζαντινού Μουσείου για δεξίωση «γαλαζοαίματων»

«Η εκχώρηση του Βυζαντινού Μουσείου της Αθήνας για δεξίωση “γαλαζοαίματων” έναντι ελάχιστης αμοιβής αποτελεί πολιτικό και διοικητικό σκάνδαλο», αναφέρει δήλωση της βουλευτή Χαλκιδικής και Τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κυριακής Μάλαμα.

«Η διοικήτρια του Μουσείου, με σκανδαλώδη απόφασή της παραχωρεί για δύο μέρες (26 και 27 Σεπτεμβρίου 2024) το Μουσείο έναντι μόλις 15.000 ευρώ στην Άννα Μαρία της Δανίας (σύζυγο τεθνεώτος Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ), για “ιδιωτική δεξίωση” 250 ατόμων», προσθέτει.

«Στην απαράδεκτη απόφαση, μάλιστα, η σκανδαλώδης παραχώρηση εμφανίζεται κι ως αγαθοεργία, αναφέροντας επί λέξει ότι “η διοργανώτρια αναλαμβάνει να καλύψει όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό́ και προσφέρει δωρεάν συντήρηση των κήπων”. Την ώρα που το Βυζαντινό Μουσείο υποφέρει από τις πολιτικές της κυρίας Μενδώνη, η κυβέρνηση το “αξιοποιεί” για δεξιώσεις “γαλαζοαίματων”. Κρίμα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v