Γερουλάνος: Εγγυώμαι ηγεσία παρούσα παντού

«Φέρνω στο τραπέζι σχέδιο, ενότητα, εμπειρία. Η ηγεσία πρέπει να είναι στην κοινωνία, στη Βουλή, στο κόμμα», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τη Λακωνία και τη Μεσσηνία.

Γερουλάνος: Εγγυώμαι ηγεσία παρούσα παντού

Η Σκάλα Λακωνίας, η Σπάρτη και η Καλαμάτα ήταν οι σταθμοί της περιοδείας του Παύλου Γερουλάνου, σε Λακωνία και Μεσσηνία.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, συναντήθηκε και συζήτησε με πολίτες σε κάθε σταθμό, αναπτύσσοντας τους λόγους για τους όποιους ζητάει την ψήφο των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ:

«Φέρνω στο τραπέζι σχέδιο, ενότητα, εμπειρία. Αυτά, είναι τα χαρακτηριστικά μιας νέας ηγεσίας, που ενώνει και μπορεί. Και, προφανώς, αυτή η ηγεσία πρέπει να είναι στη Βουλή, πρέπει να είναι παντού, να είναι πλήρους απασχόλησης. Αυτά εγγυώμαι».

Υπογραμμίζεται πως, κατά την περιοδεία του στη Λακωνία, ο κος Γερουλάνος συνοδευόταν από τη Βουλευτή του Κινήματος στον Νομό, Νάγια Γρηγοράκου.

Ο Παύλος Γερουλάνος ανάρτησε σχετικό σποτ στα social media, γράφοντας:

«Σκάλα Λακωνίας, Σπάρτη, Καλαμάτα (ξανά). «Αναγέννηση» παντού! Πάθος παντού. Ελπίδα ότι, αυτό που γίνεται στο ΠΑΣΟΚ, μπορεί να δώσει ελπίδα στη χώρα.

 

 

Μέσα σε δύο μήνες, από τότε που ξεκίνησε η εσωκομματική διαδικασία, πήγαμε από το «τι κάνετε, εκεί στο ΠΑΣΟΚ;», στο «κάντε κάτι, εκεί στο ΠΑΣΟΚ», στο «κοιτάξτε τι θα κάνετε, εκεί στο ΠΑΣΟΚ».

Όμως: Αυτή η προοπτική εξουσίας για εμάς, δεν έρχεται χωρίς προϋποθέσεις για εμάς. Απαιτεί αλλαγή λειτουργίας, νοοτροπίας, ηγεσίας.

Η κοινωνία περιμένει από εμάς, με αγωνία, να δείξουμε ότι δεν είναι μονόδρομος η πολιτική της Κυβέρνησης. Και όποια ή όποιος παίρνει αυτήν την πραγματικότητα ελαφρά τη καρδία, μάλλον δεν έχει ιδέα, ποιον ρόλο διεκδικεί και σε ποια ζητήματα καλούμαστε να απαντήσουμε.

Για αυτό, εκτός από χαρά και ικανοποίηση, η εξελικτική διαδικασία των εκλογών μας, οφείλει να μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης. Τεράστιας ευθύνης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v