Νέα Αριστερά: Ζητά παράταση στο «Ερευνώ-Καινοτομώ»

Επιστολή της Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών, εκφράζει την έντονη ανησυχία της ερευνητικής κοινότητας για τη δυσλειτουργία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων, αναφέρει ανακοίνωση της βουλευτή Μερόπης Τζούφη.

Νέα Αριστερά: Ζητά παράταση στο «Ερευνώ-Καινοτομώ»

Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Μερόπη Τζούφη κατέθεσε αναφορά προς τον υπουργό Ανάπτυξης, ζητώντας την άμεση παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων για τη Δράση «Ερευνώ-Καινοτομώ» / Παρέμβαση ΙΙ.

Το αίτημα βασίζεται στην επιστολή της Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών (ΕΕΕ), η οποία εξέφρασε την έντονη ανησυχία της ερευνητικής κοινότητας για τη δυσλειτουργία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ), αναφέρει ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την επιστολή της ΕΕΕ, η αδυναμία των μελών της να ολοκληρώσουν επιτυχώς την υποβολή των προτάσεών τους έχει προκαλέσει μεγάλη αγωνία και καθυστερήσεις. Ως συνέπεια, η Ένωση αιτείται την παράταση της προθεσμίας για την Παρέμβαση ΙΙ του προγράμματος, ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων, προσθέτει.

Η βουλευτής Ιωαννίνων ζητά από τον αρμόδιο υπουργό την άμεση απάντηση και ενέργειες επί του θέματος, τονίζοντας τη σημασία της υποστήριξης της ερευνητικής κοινότητας της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v