Θύελλα στο X με ανάρτηση της Αννας Διαμαντοπούλου υπέρ… Νίκης Κεραμέως

Ανάρτηση στον λογαριασμό της υποψήφιας για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ μετέφερε μήνυμα της Νίκης Κεραμέως. Κατέβηκε άμεσα. Τι απαντά η Αννα Διαμαντοπούλου.

Θύελλα στο X με ανάρτηση της Αννας Διαμαντοπούλου υπέρ… Νίκης Κεραμέως

Μια ανάρτηση που έγινε από τον λογαριασμό της Αννας Διαμαντοπούλου στο Χ έχει προκαλέσει πολλές απορίες και σχόλια στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου εμφανίστηκε ανάρτηση στον λογαριασμό της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ με αναφορά στην ψηφιακή κάρτα εργασίας. Πρόκειται για μια ανάρτηση που λίγο αργότερα ανέβηκε και στον λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως. Μάλιστα το κείμενο είναι σε πρώτο πρόσωπο «Σκοπός μας είναι…»

Η ανάρτηση κατέβηκε από τον λογαριασμό της Αννας Διαμαντοπούλου σχεδόν αμέσως ωστόσο, κάποιοι χρήστες πρόλαβαν να κρατήσουν ένα screen shot.

 

Η Αννα Διαμαντοπούλου αντέδρασε με ανάρτησή της στο Χ, με την οποία ωστόσο δεν εξηγεί τι ακριβώς έχει συμβεί, με πολλούς χρήστες να αναρωτιούνται αν υπάρχει κοινός διαχειριστής των δυο λογαριασμών.

«Θα βασίσουμε το μέλλον μας σε αναρτήσεις στα social media ή θα το πάρουμε στα χέρια μας;
Είναι πέραν από τη φαντασία η δική μου φωτογραφία και το όνομα μου πάνω από ανακοίνωση Υπουργού της Κυβέρνησης. Το λυπηρό είναι ότι αυτή η χυδαιότητα χρησιμοποιείται από δήθεν φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με τη σημερινή δημοσκόπηση. Εμείς με κάθε μας λέξη ενώνουμε, δεν διχάζουμε. Προχωράμε για το Μεγάλο και Κυβερνών #ΠΑΣΟΚ».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v