Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Βούλα Κεχαγιά

Με ανάρτησή της ευχαριστεί μεταξύ άλλων τον Στέφανο Κασσελάκη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «που με αντιμετώπισαν συντροφικά».

Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Βούλα Κεχαγιά

Την παραίτησή της από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον απόηχο των καταιγιστικών εξελίξεων υπέβαλε η Βούλα Κεχαγιά.

«Υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Ευχαριστώ εκείνα τα στελέχη του κόμματος που με αντιμετώπισαν συντροφικά και εκείνους τους συνεργάτες που φρόντισαν για την άψογη συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αγάπη με την οποία με περιέβαλε. Ευχαριστώ τους εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις- στάση τους απέναντί μου. Κοιτάω μπροστά» ανέφερε σε ανάρτησή της.

Κατά τις πληροφορίες, η κ. Κεχαγιά σκεφτόταν μετά τις ευρωεκλογές να παραιτηθεί από εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της αποπνικτικής κατάστασης που είχε δημιουργήσει η εσωστρέφεια στο κόμμα. Δεν προχώρησε ωστόσο για να μην πυροδοτήσει άλλη μία εστία έντασης, προσδοκώντας σε εκτόνωση της κρίσης.

Τώρα όμως που το κόμμα μπαίνει σε μία μεταβατική κατάσταση μετά την απόφαση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη, τις διαδικασίες για έκτακτο συνέδριο και τις νέες προεδρικές κάλπες που θα στηθούν (άγνωστο πότε) η κ. Κεχαγιά εκτίμησε ότι η δική της παραίτηση δεν θα δημιουργήσει περαιτέρω πρόβλημα στη λειτουργία του κόμματος.

Παραίτηση και του Δ.Βέττα

Την παραίτησή του από αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνου για τα περιφερειακά ΜΜΕ, υπέβαλε, με τη σειρά του, ο Δημήτρης Βέττας. Στην επιστολή που απέστειλε στην γραμματέα του κόμματος Ράνια Σβίγγου τονίζει:

"Ευχαριστώ πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την μεγάλη τιμή και βέβαια τον Στέφανο Κασσελάκη για την συνεργασία αλλά κυρίως για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v