Πολάκης προς Κασσελάκη: Προχώρα σε προεδρικές εκλογές

Κλιμακώνεται η πίεση στον νυν πρόεδρο να σηκώσει το γάντι, χωρίς να χρειαστεί πρόταση μομφής «α λα Ν. Ανδρουλάκη». Πρόταση για εκλογές και από Ολγα Γεροβασίλη και Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Πολάκης προς Κασσελάκη: Προχώρα σε προεδρικές εκλογές

Την οδό «κάνε εκλογές μόνος σου, χωρίς να χρειαστεί πρόταση μομφής» έδειξε ο Παύλος Πολάκης στον Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην ίδια τακτική κινούνται, μέχρι στιγμής, και οι «87», καθώς δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσά τους για πρόταση μομφής. Κατά τις πληροφορίες, την ίδια πρόταση (εκλογές) παρουσίασαν η Όλγα Γεροβασίλη και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Όπως έχουμε επισημάνει από την Κυριακή, όλοι μαζί παραπέμπουν στο παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης αναγκάστηκε να προκηρύξει προεδρικές κάλπες πιεζόμενος από την πλειοψηφία των στελεχών του κόμματος. Ακόμα κι έτσι όμως, τίποτα δεν δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευτεί ενωμένος μετά από νέες προεδρικές εκλογές, στην περίπτωση που τις κερδίσει πάλι ο κ. Κασσελάκης.

Είναι χαρακτηριστική η απάντηση που έδωσε σήμερα η Όλγα Γεροβασίλη στην ερώτηση τι θα κάνει εάν επανεκλεγεί ο νυν πρόεδρος: «Δεν το γνωρίζω, θα δω, αναλόγως τι κόμμα θα είναι αυτό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v