Κικίλιας: Ο Δένδιας θα μπορούσε να ανταποκριθεί στον ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας

Είναι ένα πρόσωπο με τέτοια πολιτική εμβέλεια που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στον συγκεκριμένο ρόλο στην παρούσα συγκυρία, εκτίμησε.

Κικίλιας: Ο Δένδιας θα μπορούσε να ανταποκριθεί στον ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας

Την άποψη πως ο Νίκος Δένδιας «θα μπορούσε να ανταποκριθεί στον ρόλο» του Προέδρου της Δημοκρατίας «ιδίως στη δύσκολη αυτή συγκυρία», τόνισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Ειδικότερα, ο κύριος Κικίλιας τόνισε πως «νομίζω ότι θα πρέπει να αφήσουμε τον χρόνο και το timing να είναι αυτό που θα συζητηθεί και φυσικά ο καθ’ ύλην αρμόδιος είναι ο κ. πρωθυπουργός και πρόεδρος της κυβέρνησης σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση αυτή. Επειδή βλέπω δεξιά και αριστερά διακινούνται διάφορα… Τα ακούω όλα αυτά».

Σε ερώτηση σε σχέση με το αν ο κ. Δένδιας θα είχε τα χαρακτηριστικά αυτά που πρέπει, είπε πως «θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει προτείνει τον κ. Δένδια ακόμα ή όχι, εγώ δεν το έχω δει».

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου πως «είπε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι δεν υπάρχει πρόταση» και στην ερώτηση αν «δυνητικά είναι ένα πρόσωπο (σ.σ.: ο Ν. Δένδιας) με τέτοια πολιτική εμβέλεια που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στον συγκεκριμένο ρόλο στην παρούσα συγκυρία», ο Βασίλης Κικίλιας είπε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι είναι ένα πρόσωπο τέτοιο που θα μπορούσε να ανταποκριθεί επιτυχημένα σε αυτό τον ρόλο στην παρούσα συγκυρία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v