Opinion Poll: Σκληρό ντέρμπι Ανδρουλάκη-Δούκα

Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ, διατηρεί την πρώτη θέση η ΝΔ χάνοντας έδαφος, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Πόσο κοντά είναι Γερουλάνος και Διαμαντοπούλου στους δυο μονομάχους για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ. Ποιος είναι πιο κατάλληλος απέναντι στον Μητσοτάκη.

Opinion Poll: Σκληρό ντέρμπι Ανδρουλάκη-Δούκα

Τρίτο κόμμα καταγράφεται ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Οpinion Poll για λογαριασμό του Action24, ενώ δείχνει ανοιχτό το αποτέλεσμα στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για τη νέα ηγεσία σε ένα σκληρό ντέρμπι μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα.

Στην πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται πλέον στη δεύτερη θέση με 13,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη με 10,5%, ενώ η ΝΔ διατηρεί την πρώτη θέση με 27,1% χάνοντας έδαφος.

Τι απάντησαν για το ΠΑΣΟΚ

Στην ερώτηση αν είναι θετικό το αποτύπωμα του ΠΑΣΟΚ στην πορεία της χώρας, σχεδόν οι μισοί (49,6%) από εκείνους που συμμετείχαν στην έρευνα, απάντησαν θετικά ενώ το 46,5% απάντησε μάλλον όχι.

Μοιρασμένες είναι οι απαντήσεις και στην ερώτηση αν το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να αποκτήσει κυβερνητική προοπτική, με το 50,4% να απαντάει ναι και το 45,3% να απαντάει όχι.

Σε ερώτηση σε ψηφοφόρους του κόμματος αν για το ποιος θα πρέπει να είναι ο προσανατολισμός του ΠΑΣΟΚ το 64% απάντησε «μεταρρυθμιστικό κέντρο» ενώ το 28,8% απάντησε «Σύγκλιση με ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά».

Πρώτος σε δημοφιλία εμφανίζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 70% ωστόσο η πλειοψηφία πιστεύει ότι ο Χάρης Δούκας είναι ο πιο κατάλληλος από όλους για να αντιμετωπίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Για την πρόθεση ψήφου, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ απάντησαν «Νίκος Ανδρουλάκης» ενώ οι υπόλοιποι πολίτες που συμμετείχαν στην έρευνα, απάντησαν «Χάρης Δούκας», σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll.

Σε ό,τι αφορά μια μονομαχία του Νίκου Ανδρουλάκη με την Άννα Διαμαντοπούλου στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ο νυν πρόεδρος επικρατεί ανάμεσα στους ψηφοφόρους του κόμματος με 53,4% έναντι 35,9%. Ωστόσο, η Άννα Διαμαντοπούλου συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό (43,1%) στο γενικό σύνολο έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη (41,5%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v