Ανδρουλάκης: Δεν θα γίνει μεγάλη η δημοκρατική παράταξη με ανεμομαζώματα

«Κάποιοι να θέλουν να οικοδομήσουν τις φιλοδοξίες τους σε ένα δήθεν αφήγημα “ήττας”», υποστηρίζει. «Βγήκαν από το πρώτο βράδυ, ενώ είχε κατακεραυνώσει ο λαός τον κ. Μητσοτάκη και αντί να κλαίνε οι νεοδημοκράτες, έκλαιγαν τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ».

Ανδρουλάκης: Δεν θα γίνει μεγάλη η δημοκρατική παράταξη με ανεμομαζώματα

Την Καβάλα επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας σε φίλους και στελέχη του Κινήματος έδωσε έμφαση στην αποδόμηση των υπηρεσιών του κοινωνικού κράτους επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και την αύξηση των ανισοτήτων. «Αν ό,τι πέτυχε η Νέα Δημοκρατία στην υγεία, το πετύχει και στην παιδεία, για ποια κοινωνία θα μιλάμε; Την κοινωνία του 1/3;» αναρωτήθηκε.

«Όταν το ΠΑΣΟΚ μιλούσε με την ψυχή του, δεν έκανε λάθος. Γιατί η ψυχή του ΠΑΣΟΚ ήταν η ασπίδα για τον μη προνομιούχο και τη μεσαία τάξη. Όταν το ΠΑΣΟΚ μιλούσε με τον καθεστωτισμό, το πάθος για την εξουσία και την καρέκλα, έκανε πολλά λάθη και πλήγωσε τον λαό. Γι’ αυτό, λοιπόν, ζητώ να συνεχίσουμε σε αυτήν την πορεία του πολιτικού ήθους και της αξιοπρέπειας» πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Αναφερόμενος στην εσωκομματική διαδικασία, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε: «Κάποιοι να θέλουν να οικοδομήσουν τις φιλοδοξίες τους σε ένα δήθεν αφήγημα “ήττας”. Βγήκαν από το πρώτο βράδυ, ενώ είχε κατακεραυνώσει ο λαός τον κ.Μητσοτάκη – πρώτη φορά ένα κόμμα χάνει 13% σε έναν χρόνο – και αντί να κλαίνε οι νεοδημοκράτες, έκλαιγαν τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μετά είχαμε ένα άλλο αφήγημα: “Χάσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ” υποστηρίζουν. Τότε γιατί διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Εάν το ΠΑΣΟΚ έχασε και κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί σήμερα διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ;».

«Δεν πρέπει να επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Δεν θα γίνει μεγάλη η δημοκρατική παράταξη με ανεμομαζώματα που θα καταλήξουν διαβολοσκορπίσματα. Μεγάλο θα γίνει το ΠΑΣΟΚ αν βρει νέους και μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους, που δεν έχουν εμπλακεί στην πολιτική και οραματίζονται μια προοδευτική και ηθική κυβέρνηση. Εμείς δεν θέλουμε να φύγει μόνο ο κ. Μητσοτάκης. Θέλουμε να φύγει η Νέα Δημοκρατία. Η πολιτική που ασκούν, είναι καταστροφική και η ανοχή του λαού προέκυψε από τη σύγκριση με τη διακυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Δεσμεύομαι, από την Καβάλα, ότι θα δώσω τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις. Έκανα πέντε πανελλαδικές εκστρατείες σε έναν χρόνο, δεν θα φοβηθώ την έκτη. Όλοι μαζί θα νικήσουμε, όλοι μαζί θα μείνουμε ενωμένοι με στόχο το ισχυρό, δημοκρατικό, ποιοτικό και αξιόπιστο ΠΑΣΟΚ» επισήμανε καταληκτικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v