Πολάκης κατά Λινού: Να δούμε ποιο κόμμα θα σε μαζέψει μαζί με την κλεμμένη έδρα

«Καλό θα ήταν βέβαια, να επιστρέψεις τουλάχιστον τα χρήματα που έχεις λάβει με τέτοιες πρακτικές στα δημόσια ταμεία -αν διαθέτεις αξιοπρέπεια- και να ΜΗΝ ξαναπιάσεις ΕΣΥ στο στόμα σου την Αριστερά», αναφέρει σε ανάρτηση στα social media.

Πολάκης κατά Λινού: Να δούμε ποιο κόμμα θα σε μαζέψει μαζί με την κλεμμένη έδρα

Νέα επίθεση εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης στην Αθηνά Λινού, η οποία διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του  ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτηση στα social media κατηγορεί την Αθηνά Λινού ότι αρνείται να δώσει διευκρινήσεις για το Ινστιτούτο Prolepsis και ότι «κρύβει τις σελίδες από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου επειδή δεν την συμφέρουν», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Μας είναι γνωστές αυτές οι παρελκυστικές τακτικές της διαπλοκής. Ωστόσο, όσο και να τραβήξει από τα μαλλιά μια απόφαση -την τρίτη κατά σειρά γιατί οι προηγούμενες ήταν απορριπτικές- που αφορά τη δυνατότητα ή μη υπογραφής μιας συγκεκριμένης Προγραμματικής Σύμβασης του 2017, όπου αναφέρεται ρητά ότι “η οικονομική συμβολή της Περιφέρειας κατά την εκτέλεση της σύμβασης δεν θα υπερβεί τα 400.000 ευρώ”, οφείλει να απαντήσει γιατί παραβίασε ακόμα και αυτή την απόφαση, μαζί με τον Μπακογιάννη και τον Σπανό, στήνοντας έκτοτε μηχανή για τη διασπάθιση εκατομμυρίων δημοσίου χρήματος στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», αναφέρει.

«Κάτι τελευταίο για την Αθηνά Λινού», προσθέτει.

«Να δούμε ποιο κόμμα θα σε μαζέψει μαζί με την κλεμμένη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ μετά από όλα αυτά. Καλό θα ήταν βέβαια, να επιστρέψεις τουλάχιστον τα χρήματα που έχεις λάβει με τέτοιες πρακτικές στα δημόσια ταμεία -αν διαθέτεις αξιοπρέπεια- και να ΜΗΝ ξαναπιάσεις ΕΣΥ στο στόμα σου την Αριστερά. Καμία σχέση δεν έχεις με αυτήν, όπως αποδεικνύεται».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v