ΣΥΡΙΖΑ: Αμήχανος ο Π. Μαρινάκης κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του

«Απέναντι στα συγκεκριμένα στοιχεία που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκης, δεν είχε να αντιπαραβάλλει παρά γενικολογίες. Λυπηρός και λίγος», αναφέρει ανακοίνωση.

ΣΥΡΙΖΑ: Αμήχανος ο Π. Μαρινάκης κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του

«Ο Παύλος Μαρινάκης επέλεξε και σήμερα τον δρόμο της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, φανερά ενοχλημένος από τις παρεμβάσεις του Στ. Κασσελάκη τόσο για τα παχυλά μπόνους των τραπεζικών στελεχών, όσο και για την υπόθεση των καταστροφικών σχεδίων για την Αστυπάλαια», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

«Απέναντι στα συγκεκριμένα στοιχεία που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Π. Μαρινάκης δεν είχε να αντιπαραβάλλει παρά γενικολογίες για "υγιές τραπεζικό σύστημα" και να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του για την υπόθεση της Αστυπάλαιας. Λυπηρός και λίγος», προσθέτει.

«Όσο για την αμήχανη προσπάθεια του Π. Μαρινάκη να δικαιολογήσει την απαράδεκτη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι «δεν υπάρχουν γιατροί τις Κυριακές», σημειώνουμε μόνο ότι κατέληξε θριαμβευτικά σε ένα …κομψό πλην σαφές άδειασμα του υπουργού Υγείας. Ελπίζουμε να αντιλαμβάνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι όσο αφήνει τον Άδωνι Γεωργιάδη στη θέση του θα αναγκάζεται ολοένα και πιο συχνά σε τέτοιες αποτυχημένες λεκτικές ακροβασίες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v