Δεν παραδίδω την έδρα στον Στ. Κασσελάκη διαμηνύει η Ζ. Λάλη

«Όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής», επισημαίνει.

Δεν παραδίδω την έδρα στον Στ. Κασσελάκη διαμηνύει η Ζ. Λάλη

Αμετακίνητη από τη θέση που είχε διατυπώσει προ μηνώνεμφανίζεται η Ζωρζέτα Λάλη, διαμηνύοντας πως δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα της σε περίπτωση που ορκιστεί βουλεύτρια, ώστε να ανοίξει ο δρόμος προς τη Βουλή για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σε δήλωσή της στο dnews.gr, η κ. Λάλη διαμηνύει πως θα κρατήσει την έδρα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:«Αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής».

Η ίδια μάλιστα καταγγέλλει απειλές σε βάρος της ίδιας και της οικογένειάς της επικαλούμενη ανάρτηση του Νικόλαου Αυλιανού στη σελίδα της Αυγής στο Facebook.

Ολόκληρη η δήλωση της Ζωρζέτας Λάλη στο Dnews έχει ως εξής:

«Όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής.

Επ’ ευκαιρία να σας πω ότι έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν».

Διεύθυνση Αυγής: Δεν υπήρξαν ποτέ απειλές μέσω του avgi.gr

Ουδέποτε η Αυγή στην ηλεκτρονική της έκδοση (avgi.gr) ή στα κοινωνικά της δίκτυα, σχολίασε τις όποιες αποφάσεις ή δηλώσεις της κας Ζωρζέτα Λάλη. Η ίδια φαντασιώνεται «απειλές» μέσω του avgi.gr που δεν υπήρξαν ποτέ, απαντά η διοίκηση της Εφημερίδας.

Αντιθέτως αμέσως μετά την παραίτηση του κ. Όθωνα Ηλιόπουλου (10.8), στο avgi.gr υπήρξε αναφορά στην γνωστή δήλωση της, ότι θα κρατήσει την έδρα, αν το θέμα φτάσει στην 8η θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, η αναφορά έγινε χωρίς σχόλια ή υπαινιγμούς.

Μέρες μετά η κα Λάλη και ενώ πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων για το ποιος θα κρατήσει την έδρα, μετά την παραίτηση Όθωνα Ηλιόπουλου, ανακάλυψε απειλές στο πρόσωπο της μέσω του avgi.gr. Μόνο που τα όσα επικαλείται δεν έχουν καμία σχέση με την Αυγή, η αναφορά της αγγίζει τα όρια της δυσφήμισης.

Δήλωσε η κα Λάλη: «Έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν».

Δεν υπάρχει αρθρογράφος, συνεργάτης ή εργαζόμενος, Αυλιανός στην Αυγή (avgi.gr), δεν υπήρξε σχόλιο (πόσω μάλλον απειλητικό) για την κα Λάλη. Οποιαδήποτε αναφορά στα κοινωνικά δίκτυα ή σε σχόλια αναγνωστών κάτω από κάποια ανάρτηση ή άρθρο, δεν έχει καμία σχέση με την Αυγή. Το δημοσιογραφικό επιτελείο της Αυγής δεν κόβει ή ράβει, δεν λογοκρίνει, σχόλια στα social media, ή στο διαδίκτυο, πολλά εκ των οποίων άλλωστε είναι επικριτικά για την ίδια την Αυγή ή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θα την παρακαλούσαμε να μην ανακαλύπτει απειλές από την Αυγή για να δικαιολογήσει την όποια τυχόν απόφαση της τις επόμενες εβδομάδες. Καλό δε θα ήταν να ανασκευάσει τις αναλήθειες σε βάρος της Αυγής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v