Κάλεσμα Κασσελάκη στον πρωθυπουργό να πάνε μαζί στα καμμένα

«Η πρόσκληση είναι προφανώς ανοιχτή: είτε αύριο είτε το Σαββατοκύριακο είτε οποιαδήποτε άλλη μέρα επιθυμεί ο κ. Μητσοτάκης... Επ’ ουδενί θέλουμε να χαλάσουμε τις διακοπές του», το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάλεσμα Κασσελάκη στον πρωθυπουργό να πάνε μαζί στα καμμένα

«Καθώς ο Πρωθυπουργός αποφεύγει να επισκεφθεί -μόνος του ή με κυβερνητικό κλιμάκιο - τις περιοχές της Αττικής που επλήγησαν από τη φωτιά, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τον κ. Μητσοτάκη να περιοδεύσουν μαζί στη Νέα και Παλιά Πεντέλη, τα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι, προκειμένου να δουν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής και να συνομιλήσουν με τους πολίτες. Ίσως τότε ο κ. Μητσοτάκης σκεφτεί να αναθεωρήσει κάποιες από τις κυνικές δηλώσεις, με τις οποίες βομβαρδίζει την κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, «ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στα κατεστραμμένα μέρη εδώ και τέσσερις μέρες, μπορεί ευχερώς να τον “ξεναγήσει”.

Η πρόσκληση είναι προφανώς ανοιχτή: είτε αύριο είτε το Σαββατοκύριακο είτε οποιαδήποτε άλλη μέρα επιθυμεί ο κ. Μητσοτάκης. Ας επιλέξει ο ίδιος. Επ’ ουδενί θέλουμε να χαλάσουμε τις διακοπές του…», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Τη μέρα της Παναγίας έκανε μία από τις πιο διχαστικές δηλώσεις

«Την ημέρα που ενώνει τους Έλληνες, την ημέρα της Παναγίας, της μάνας στην οποία προστρέχει για βοήθεια ο αδύναμος, βρήκε ο πρωθυπουργός για μία από τις πιο διχαστικές και προκλητικές δηλώσεις της θητείας του: '"Οι λίγοι που επλήγησαν…"», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει: «100+ καμένα σπίτια, 100.000+ καμένα στρέμματα, 40 χιλιόμετρα καταστροφής. Ποιο είναι το "πολύ" για τον πρωθυπουργό, αν αυτό είναι το "λίγο; Και στα Τέμπη "λίγοι". Και στην Εύβοια "λίγοι". Και στον Έβρο, και στην Αττική ξανά… Και τα περισσότερα καμένα στρέμματα στην Ιστορία της χώρας επί των ημερών του πάλι "λίγα"».

Προσθέτει ότι «ο πρωθυπουργός, ακόμη και ανήμερα του εορτασμού της Παναγίας, εργαλειοποιεί τα πάντα, αδυνατώντας να κατανοήσει το αυτονόητο: ότι οι εικόνες της καταστροφής σε μία ανοχύρωτη πρωτεύουσα δεν είναι ζήτημα λίγων ή πολλών. Είναι πληγή για ολόκληρο τον ελληνικό λαό, που δεν μπορεί πλέον να νιώθει ασφάλεια ούτε στο σπίτι του».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v