ΣΥΡΙΖΑ: «Νεκρό» το νοσοκομείο Σερρών, μας έχει ταράξει στο «μούσι» ο Αδ. Γεωργιάδης

«Οι παθολόγοι που έχουν μείνει, φεύγουν, γιατί δεν μπορούν να αντέξουν τον φόρτο εργασίας, τις συνεχείς εφημερίες και τις μετακινήσεις που τους στέλνουν στη Δράμα. Η ουρολογική κλινική έχει κλείσει γιατί δεν έχει γιατρούς», τονίζει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Αν. Παναγιωτόπουλος.

ΣΥΡΙΖΑ: «Νεκρό» το νοσοκομείο Σερρών, μας έχει ταράξει στο «μούσι» ο Αδ. Γεωργιάδης

«Μπορεί ο κ. Γεωργιάδης να μην άφησε μούσι για λόγους επικοινωνίας, όπως έκαναν ο προϊστάμενός του και «ωτακουστής» του κ. Μητσοτάκης και ο συνάδελφός του υπουργός της καμένης Αττικής κ. Κικίλιας, ωστόσο, έχει ταράξει στο «μούσι» τον Ελληνικό Λαό με τα ψέματα που λέει για την κατάσταση των δημόσιων νοσοκομείων και συνολικά του ΕΣΥ», επισημαίνει ο τομεάρχης υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. 

Οπως επισημαίνει, «αυτά δεν είναι λόγια δικά μας, αλλά της ιατρικής κοινότητας και των πολιτών. Μαζί την Κω, την Ρόδο, την Καλαμάτα, την Κυπαρισσία, την Πάτρα, το «Έλενα» και φυσικά όλα τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και οι Σέρρες, για μια ακόμη φορά, εκφράζουν κραυγή απόγνωσης και απελπισίας για το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών εξέπεμψε σήμα SOS δηλώνοντας για το Γ.Ν. Σερρών ότι οι ντόπιοι κάτοικοι το αποκαλούν «νεκρό». «Οι παθολόγοι που έχουν μείνει, φεύγουν, γιατί δεν μπορούν να αντέξουν τον φόρτο εργασίας, τις συνεχείς εφημερίες και τις μετακινήσεις που τους στέλνουν στη Δράμα. Η ουρολογική κλινική έχει κλείσει γιατί δεν έχει γιατρούς».

Κύριε Μητσοτάκη και κύριε Γεωργιάδη δεν μπορείτε πια να κοροϊδέψετε κανέναν. Αποτύχατε να προστατεύσετε τους πολίτες και πετύχατε να διαλύσετε το ΕΣΥ και το κράτος συνολικά. Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμευόμαστε για την επαναθεμελίωση του δημόσιου συστήματος Υγείας και του κράτους συνολικά, με επίκεντρο τους πολίτες και τις ανάγκες τους», καταλήγει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v