Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με Αδ. Γεωργιάδη: «Θα μας βρίσκει συνεχώς απέναντι»

Ο υπουργός, όταν δεν βρίζει τους εργαζόμενους του κλάδου ως «κάφρους» επιδίδεται συστηματικά στη διάλυση και ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας, οδηγώντας σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, αλλά και το σύνολο του νοσηλευτικού προσωπικού, σχολιάζει μεταξύ άλλων η Κουμουνδούρου.

Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με Αδ. Γεωργιάδη: «Θα μας βρίσκει συνεχώς απέναντι»

Ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, εκπλήσσεται επειδή ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, του άσκησε κριτική για τον άθλιο τρόπο με τον οποίο για μια ακόμη φορά απευθύνθηκε σε εργαζόμενους του δημοσίου συστήματος υγείας, σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του υπουργού στην οποία σχολίαζε κριτική του Στέφανου Κασσελάκη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: «Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους

 

«Δυσκολεύεται να κατανοήσει το γιατί;», απαντά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ίσως διότι πρόκειται για τον υπουργό που όταν δεν βρίζει τους εργαζόμενους του κλάδου ως «κάφρους» επιδίδεται συστηματικά στη διάλυση και ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας, οδηγώντας σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, αλλά και το σύνολο του νοσηλευτικού προσωπικού.

Έχει στο βιογραφικό του το κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων και άλλων δημόσιων δομών υγείας, τη συρρίκνωση των προσφερόμενων υπηρεσιών, τον αποκλεισμό των ανασφάλιστων από την υγειονομική και φαρμακευτική περίθαλψη σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Ήταν αυτός που παρακαλούσε να μην του πάρει η τρόικα τη «δόξα» για τις απολύσεις γιατρών!

Είναι ο «λύκος» που κλήθηκε να «φυλάξει τα πρόβατα», αυξάνοντας τα κόστη για τους πολίτες, εισάγοντας στο δημόσιο επεμβάσεις επί πληρωμή, ασκώντας μια αντικοινωνική πολιτική στο φάρμακο.

Και είναι σίγουρο ότι θα επιμείνει σε αυτή την πορεία. Και σε αυτή την πορεία θα βρίσκει συνεχώς απέναντι και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του, καταλήγει η ανακοίνωση.

...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v