Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Ομηρος του κ. Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Κασσελάκης σε ένα μεταμεσονύκτιο παραλήρημα εκθειάζει τον κ. Πολάκη, ζητώντας του επί της ουσίας συγγνώμη για τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

ΝΔ: Ομηρος του κ. Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

«Δυστυχώς, και στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη, ούτε η υποκρισία, ούτε ο εξευτελισμός έχουν όρια. Βλέπουμε το ίδιο έργο που είχαμε δει και επί Αλέξη Τσίπρα σε επανάληψη: Οι ηγεσίες να αλλάζουν, αλλά να μην μπορεί κανείς να διαγράψει τον Πολάκη, που είναι η μόνη σταθερά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Ο κ. Ρωμανός αναφέρει ότι «ο κ. Κασσελάκης σε ένα μεταμεσονύκτιο παραλήρημα εκθειάζει τον κ. Πολάκη, ζητώντας του επί της ουσίας συγγνώμη για τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα και λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι εντός Βουλής δυστυχώς πρέπει να κρατούν τα προσχήματα, αλλά κατά τα άλλα χρειάζονται, στηρίζουν και τιμούν τον κ. Πολάκη».

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημειώνει: «Δεν ξέρουμε και δεν μας αφορά από πού τους κρατούσε και τους κρατάει. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι θλιβερό η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας να παραμένει όμηρος του κ. Πολάκη και συνώνυμο του πολακισμού».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v