Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ορίστηκε ως μέλος σε 4 Επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Φρέντι Μπελέρης

Οι εναρκτήριες συνεδριάσεις των μόνιμων Επιτροπών και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα πραγματοποιηθούν στις Βρυξέλλες στις 23 Ιουλίου 2024, τονίζει η ΝΔ.

Ορίστηκε ως μέλος σε 4 Επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Φρέντι Μπελέρης

Μετά την ανακοίνωση της Ολομέλειας σχετικά με τα μέλη των μόνιμων Επιτροπών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά τη 10η κοινοβουλευτική περίοδο, επισημαίνεται ότι ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Φρέντι Μπελέρης, ορίστηκε μέλος στις Επιτροπές Περιφερειακής Ανάπτυξης (REGI), Αναφορών (PETI), Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών υποθέσεων (LIBE) και Αλιείας (PECH).

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι οι εναρκτήριες συνεδριάσεις των μόνιμων Επιτροπών και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα πραγματοποιηθούν στις Βρυξέλλες στις 23 Ιουλίου 2024.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω συνεδριάσεων, κάθε επιτροπή και υποεπιτροπή θα εκλέξει το αντίστοιχο προεδρείο της, αποτελούμενο από έναν Πρόεδρο και έναν Αντιπρόεδρο, με θητεία 2,5 ετών. Στη συνέχεια, οι επιτροπές θα πραγματοποιήσουν τις πρώτες τακτικές συνεδριάσεις τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v