Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συγγνώμη για τον Πολάκη ζήτησε ο Κασσελάκης από τη Συρεγγέλα

Για «υποκριτική συγγνώμη» μιλάνε πηγές της ΝΔ και ζητούν διαγραφή, αφού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «με νέα ανάρτηση επέμεινε στη χυδαία συμπεριφορά του». Δήλωση Συρεγγέλα και ανάρτηση Γεωργιάδη.

Συγγνώμη για τον Πολάκη ζήτησε ο Κασσελάκης από τη Συρεγγέλα

Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή την τηλεοπτική αντιπαράθεση που είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τη Μαρία Συρεγγέλα.

Μέσα στην ημέρα ο Στέφανος Κασσελάκης «επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κα Συρεγγέλα προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για τον κ. Πολάκη», αναφέρουν πηγές της ΝΔ.

«Η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του. Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει τον συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του», προσθέτουν.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είπε χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Πολάκης είπε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά μιας πολιτικής αντιπάλου, μιας γυναίκας, ενός ανθρώπου που τυχαίνει να είναι σε ένα άλλο κόμμα. Πρόκειται για χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ ευαίσθητος σε διαγραφές υπουργών, ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και να διαγράψει τον Πολάκη».


Ο κ. Πολάκης είχε νωρίτερα επιτεθεί φραστικά στη Μ. Συρεγγέλα, ζητώντας της «να πάει να κάνει καμία δουλειά»… «Δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

«Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!» συνέχισε ο κ. Πολάκης.

Ανάρτηση Αδ. Γρωργιάδη

«"Βούλωσε το και άντε να κάνεις καμία δουλειά…" ο @pavpol2222 χθες στο @AtticaTV_gr προς τη @mariasyrengela ο Σύριζα που «μάχεται κατά του σεξισμού»….αγενής, βάρβαρος, φαλλοκράτης αλλά … «προοδευτικός…» επί της ουσίας έλεγε και ψέματα δεν έχουμε κόψει την πρόσβαση των ανασφάλιστων στις Δημόσιες Δομές και τα χθεσινά περιστατικά οφείλονται σε τεχνικό λάθος της ΗΔΙΚΑ που ήδη λύνεται», σχολίασε από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Συρεγγέλα: Καλώ όλες τις συναδέλφισσές μου στη Βουλή να υψώσουμε μαζί τη φωνή μας απέναντι στο «βούλωσ' το»

Από την πλευρά της, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα σε δήλωσή της καλεί «τις συναδέλφισσες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς και τους τομείς Δικαιωμάτων και Ισότητας τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και όλων των κομμάτων να πάρουν καθαρά θέση και να υψώσουμε μαζί τη φωνή μας απέναντι στο “βούλωσ' το”».

Πρόσθεσε ότι «δεν περιμένω από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη ή να επιδείξει τη δήθεν κοινωνική του ευαισθησία, διαγράφοντάς τον. Είναι ξεκάθαρο άλλωστε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως ηγεσίας, ο “πολακισμός” αποτελεί την επίσημη έκφραση της αθλιότητας με την οποία καλύπτουν την πολιτική τους ανεπάρκεια».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσής της:

«Χθες βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης μού επιτέθηκε και αφού πρώτα ζήτησε να “πάω να κάνω καμιά δουλειά”, στη συνέχεια, με το γνωστό τραμπούκικο ύφος του, μου είπε “να το βουλώσω”!

Προφανώς και δεν περιμένω από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη ή να επιδείξει την δήθεν κοινωνική του ευαισθησία, διαγράφοντάς τον. Είναι ξεκάθαρο άλλωστε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως ηγεσίας, ο “πολακισμός” αποτελεί την επίσημη έκφραση της αθλιότητας με την οποία καλύπτουν την πολιτική τους ανεπάρκεια.

Όμως, στο όνομα όλων των γυναικών που δέχονται ή άκουσαν αντίστοιχες ύβρεις, καλώ τις συναδέλφισσές μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς και τους τομείς Δικαιωμάτων και Ισότητας τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και όλων των κομμάτων, να πάρουν καθαρά θέση και να υψώσουμε μαζί τη φωνή μας απέναντι στο “βούλωσ' το”.

Οι ύβρεις, ο μισογυνισμός και οι τοξικές επιθέσεις δεν έχουν θέση όχι μόνο στη Βουλή ή στην πολιτική “αρένα”, αλλά κυρίως στην κοινωνία.

Πάντως, ας μην ξεχνούν και ο κ. Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στη Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν φοβηθήκαμε, ούτε πρόκειται να φοβηθούμε θρασύδειλους πολιτικούς τραμπούκους».

Πολάκης: Δεν παίρνω λέξη πίσω - Μπούρδες τα περί «σεξιστικής επίθεσης»

Ο Π. Πολάκης με νέα ανάρτηση ξεκαθαρίζει ότι δεν παίρνει λέξη πίσω από τα όσα είπε και χαρακτηρίζει... μπούρδες τα περί «σεξιστικής επίθεσης Πολάκη στη Συρεγγέλα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v