Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ν. Παππάς: Τομή για τον ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση για εκλογική προοδευτική συνεργασία

Για μια ενδεχόμενη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «πρέπει να εδράζεται σε πάρα πολύ ισχυρά προγραμματικά θεμέλια, π.χ. στο θέμα των τραπεζών. Το δημόσιο έχει ζημιωθεί 40 δισ. και τώρα βλέπουμε και εξελίξεις στην Τράπεζα Αττικής».

Ν. Παππάς: Τομή για τον ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση για εκλογική προοδευτική συνεργασία

«Το κόμμα θα προχωρήσει συγκροτημένα, θα κάνει το συνέδριό του, θα επιχειρήσει να ενισχυθεί και θα ανοίξει την πόρτα μιας μεγάλης εκλογικής συμμαχίας με τις προοδευτικές δυνάμεις. Αυτό είναι τομή στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», τόνισε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Mega, επικαλούμενος την απόφαση της πρόσφατης Κεντρικής Επιτροπής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επεσήμανε ότι δεν χρειάζονται δίκες προθέσεων και ότι αν η «συζήτηση τελειώνει σε κατηγορίες περί “ταπεινών κινήτρων” του ενός ή του άλλου, δεν έχουμε κάνει τίποτα και κυρίως δεν έχουμε κάνει τίποτα για τα προβλήματα του κόσμου».

Σε ό,τι αφορά σε ενδεχόμενη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι αυτή «πρέπει να εδράζεται σε πάρα πολύ ισχυρά προγραμματικά θεμέλια. Για παράδειγμα, στο θέμα των τραπεζών. Το δημόσιο έχει ζημιωθεί 40 δις (σ.σ.: από την πώληση των τραπεζικών μετοχών που κατείχε το δημόσιο) και τώρα βλέπουμε και εξελίξεις στην Τράπεζα Αττικής, όπου διαβάζουμε για μια συμφωνία που θα ζημιώσει το δημόσιο. Μπορούμε να συγκλίνουμε σε αυτό; Μπορούμε να συγκλίνουμε στο θέμα με τη διατίμηση των τιμών ενέργειας; Εκεί πρέπει να συζητήσουμε», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v