Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα εποχή δουλοπαροικίας στη χώρα με το 6ήμερο

«Η προσπάθεια της επικοινωνιακής διαχείρισης της ΝΔ και των φίλιων Μέσων που την στηρίζουν, θα ήταν τουλάχιστον αστεία, αν δεν αφορούσε το παρόν και το μέλλον εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων», σχολιάζει ο Γ. Γαβρήλος.

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα εποχή δουλοπαροικίας στη χώρα με το 6ήμερο

«Τι και αν η Guadrian, το BBC, οι New York Times, η Washington Post και πλείστα άλλα μέσα σε όλον τον κόσμο σχολιάζουν με μαύρα γράμματα την επιβολή της 6ημερης εργασίας στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση προσπαθεί στο εσωτερικό να μας πείσει…πως δεν είναι έτσι όπως φαίνεται», αναφέρει σε σχόλιό του ο τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Γαβρήλος.

Οπως επισημαίνει, «ιδέα μας μάλλον είναι πως με την υπογραφή Χατζηδάκη και Γεωργιάδη, καταργήθηκε το πενθήμερο και το 8ωρο! Δεν είναι 6 μέρες εργασίας, λέει η κα. Κεραμέως, απλά «ο εργαζόμενος θα δουλεύει μια επιπλέον μέρα», ερχόμενος ο κ. Καραγκούνης να συμπληρώσει με περισσή πρόκληση ότι «ο εργαζόμενος δεν μπορεί συνεχώς να αρνείται την εργασία»!

Η προσπάθεια της επικοινωνιακής διαχείρισης της ΝΔ και των φίλιων Μέσων που την στηρίζουν, θα ήταν τουλάχιστον αστεία, αν δεν αφορούσε το παρόν και το μέλλον εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων.

Την ώρα που σε όλες τις άλλες χώρες παγκοσμίως έχει προχωρήσει κατά πολύ η συζήτηση για την μείωση των ωρών εργασίας, η Κυβέρνηση μέσα από τις γνωστές της τακτικές εμπαιγμού, αλαζονείας και κοινωνικού αυτοματισμού, βάζει τις βάσεις για μια νέα εποχή δουλοπαροικίας στην χώρα μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v