Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Λετονίας

Ο Έντγκαρς Ρίνκεβιτς θα συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα. Το πλήρες πρόγραμμα.

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Λετονίας

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Λετονίας Έντγκαρς Ρίνκεβιτς από απόψε 2 έως τις 4 Ιουλίου, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, αύριο στις 09:50 ο Λετονός πρόεδρος θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου στις 10:00 θα λάβει χώρα η επίσημη τελετή υποδοχής του και θα ακολουθήσει στις 10:10 η κατ' ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αμέσως μετά, στις 10:30, θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών και στις 11:05 τελετή παρασημοφόρησης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 11:30 είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Έντγκαρς Ρίνκεβιτς με τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα και στις 12:10 ξενάγηση στην έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, 2 αιώνες μετά», για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Εν συνεχεία, στις 12:30, ο πρόεδρος της Λετονίας θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το βράδυ, στις 20:30, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παραθέσει επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας της Λετονίας και της αντιπροσωπείας που τον συνοδεύει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v