Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεανώ Φωτίου σε Ολγα Κεφαλογιάννη στη Βουλή: Άι στο διάολο!

Απρεπώς στόλισε τις ενστάσεις της επί της διαδικασίας στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, δίνοντας λαβή στην υπουργό Τουρισμό να την εγκαλέσει για τη... διαγωγή της. Θερμό επεισόδιο, όλος ο διάλογος.

Θεανώ Φωτίου σε Ολγα Κεφαλογιάννη στη Βουλή: Άι στο διάολο!

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στην υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και τη βουλευτή της Νέας Αριστεράς Θεανώ Φωτίου σε συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η κυρία Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο αλλά και την υπουργό ότι καταπατούν τις διαδικασίες.

Την ώρα που τον λόγο είχε η Όλγα Κεφαλογιάννη ακούστηκε η Θεανώ Φωτίου να λέει «άι στο διάολο», πυροδοτώντας την έκρηξη της υπουργού Τουρισμού, η οποία απάντησε σε έντονο ύφος λέγοντας: «Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημά σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε τη βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!».

Ο διάλογος ήταν ο εξής:

Φωτίου: Κυρία υπουργέ, δεν μπορείς να καταπατάς τις διαδικασίες, περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά.

Πρόεδρος Κυριαζίδης: Η υπουργός έχει τη δυνατότητα…

Φωτίου: Από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή.

Κεφαλογιάννη: Επειδή η κ. Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τη δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας.

Φωτίου: Σας παρακαλώ, κυρία υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σ' ένα νομοσχέδιο.

Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Φωτίου: Άι στο διάολο…

Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημά σας είναι ο κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v