Μπακογιάννη: Ο Σαμαράς κατέθεσε προσωπική του πικρία ότι δεν τον παίζουνε

Για την παρουσία των δυο πρωθυπουργών στη χθεσινή εκδήλωση σχολίασε ότι ήταν δύο τελείως διαφορετικοί λόγοι: ο Κ. Καραμανλής έκανε μια ανάλυση για Ευρώπη και εθνικά θέματα, πράγματα για τα οποία συμφωνούμε όλοι. Ο κος Σαμαράς κατέθεσε την προσωπική του πικρία.

Μπακογιάννη: Ο Σαμαράς κατέθεσε προσωπική του πικρία ότι δεν τον παίζουνε

Την κοινή εμφάνιση χθες του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη στο Πολεμικό Μουσείο και την σκληρή κριτική που έκανε ο κος Σαμαράς στην κυβέρνηση Μητσοτάκη σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, από την χθεσινή εκδήλωση της έκαναν εντύπωση κάποια πράγματα: «Πρώτον, οι παρουσίες, όπως η κυρία Θάνου που χειροκροτούσε με ενθουσιασμό τον κύριο Σαμαρά» εξήγησε.

Σχετικά με τις ομιλίες των δύο πρώην αρχηγών της ΝΔ, η κα Μπακογιάννη σχολίασε: «Ήταν δύο τελείως διαφορετικοί λόγοι – ο Καραμανλής έκανε μια ανάλυση για την Ευρώπη και τα εθνικά θέματα, πράγματα για τα οποία συμφωνούμε όλοι. Ο κος Σαμαράς κατέθεσε την προσωπική του πικρία, το ότι δεν τον παίζουνε, αυτό ήταν το μήνυμα που κατάλαβα εγώ από την ομιλία του»

Στο ερώτημα «γιατί τώρα», στον 5ο χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ, η κα Μπακογιάννη εκτίμησε: «Θα ήθελε ενδεχομένως να κάνει την κριτική του μετά το 41% στις εθνικές εκλογές, αλλά τότε δεν μπορούσε να την κάνει. Τώρα (μετά τις ευρωεκλογές και το απογοητευτικό αποτέλεσμα για την ΝΔ)- αναμφισβήτητα επειδή το πολιτικό σύστημα χτυπήθηκε στις ευρωεκλογές και υπάρχει μεγάλη αναταραχή στα άλλα δύο κόμματα – θεωρεί ότι είναι το μομέντουμ στο οποίο μπορεί να προχωρήσει και εκείνος στην κατάθεση των δικών του απόψεων. Με γεια του με χαρά του, δεν πειράζει» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v