Οργή του Αλέξη Τσίπρα για διαρροές εναντίον του

«Είναι αυτονόητο ότι θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής», αναφέρουν κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού.

Οργή του Αλέξη Τσίπρα για διαρροές εναντίον του

Ο Αλέξης Τσίπρας σαφώς θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής, ενώ οι διαρροές ότι δεν ανταποκρίθηκε στη σχετική επιστολή που έλαβε «φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα θέματα».

Αυτό αναφέρουν κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού αναφορικά με δημοσίευμα που τον φέρει να μην απάντησε στην επιστολή που έλαβε, όπως όλοι οι βουλευτές, από τον οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συνδράμει οικονομικά ώστε να συγκεντρωθούν τα 375.000 ευρώ για τους μισθούς Ιουνίου στα κομματικά μέσα ενημέρωσης.

«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση. Οι διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε σε μια επιστολή που έλαβε μόλις 24 ώρες πριν και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα. Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής. Δεν πρόκειται όμως να συμβάλει σε παιχνίδια με τις ζωές τους», αναφέρουν οι κύκλοι.

Ο οργισμένος τόνος και η αναφορά στους «υπεύθυνους που χειρίζονται ευαίσθητα θέματα» δείχνει την πεποίθησή τους ότι η εναντίον του διαρροή προήλθε από το εσωτερικό του κόμματος. Εξέλιξη που τεντώνει επικίνδυνα το σκοινί ανάμεσα στην Κουμουνδούρου και στον κ. Τσίπρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v