Χ. Δούκας: Θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη

Με πρωτοβουλία του Νίκου Σοφιανού τέθηκε το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο. Η απάντηση του δημάρχου και φημολογούμενου πιθανού υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ και η επισήμανση: «να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα στον Δήμο».

Χ. Δούκας: Θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη

Οι προθέσεις του Χάρη Δούκα, σχετικά με το αν θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Αθηναίων ή αν θα αποχωρήσει σε περίπτωση διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, τέθηκαν εκτός ημερησίας διάταξης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

Το ερώτημα έθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σοφιανός, λέγοντας πως αναπόφευκτα αφορά το δημοτικό συμβούλιο η όποια πρόθεση του δημάρχου, αν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος ή αν θα αποχωρήσει για να γίνει πρόεδρος κόμματος ή αν θα είναι και τα δύο.

Όταν έφτασε η στιγμή να τοποθετηθεί ο κ. Δούκας σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, αρκέστηκε στο τέλος να πει σχετικά: «Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v