Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την Τετάρτη συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Έμφαση αναμένεται να δοθεί στα θέματα της καθημερινότητας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών, με βάση τα οποία -όπως έχει αποδειχθεί κατ’ επανάληψη- αυτοί κρίνουν και ψηφίζουν. Επαναπροσδιορισμό των στόχων.

Την Τετάρτη συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

O πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 11:00, θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

«Το εκλογικό μήνυμα ελήφθη και σύντομα οι πολίτες θα το αντιληφθούν», λένε στην κυβέρνηση μετά τις ευρωκάλπες.

Αρμόδιες πηγές εκτιμούν ότι η κοινωνία εξακολουθεί -έστω με αστερίσκους- να εμπιστεύεται τη ΝΔ, αλλά ζητάει από αυτήν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτάχυνση υλοποίησης του κυβερνητικού της προγράμματος, όπως έγραφε το Euro2day.gr.

Προς διευκόλυνση αυτής της πορείας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συντελέστηκαν άμεσα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι αλλαγές προσώπων σε υπουργικές θέσεις, ενώ και με τις επισκέψεις του ιδίου στα υπουργεία, καθώς και τον επαναπροσδιορισμό των στόχων και των μέσων με τα οποία θα τους πετύχουν, υπάρχει η προσδοκία για την πειστική ανάδειξη προς τα έξω της επιτυχημένης κυβερνητικής επανεκκίνησης.

Έμφαση δίδεται στα θέματα της καθημερινότητας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών, με βάση τα οποία -όπως έχει αποδειχθεί κατ’ επανάληψη- αυτοί κρίνουν και ψηφίζουν. Είναι ένα ζήτημα, λένε στο Μέγαρο Μαξίμου, καθόλου απλό, δεδομένων των χρόνιων παθογενειών του κράτους, αλλά «εξαιρετικά αναγκαίο να γίνει, αφού γι’ αυτό έχουμε κληθεί, δύο φορές μάλιστα, να διακυβερνήσουμε τη χώρα».

Στο πλαίσιο αυτό, κομβικής σημασίας θεωρείται η ανάγκη να δαμαστεί το πρόβλημα της ακρίβειας, που συνεχίζει να αποτελεί κορυφαίο… αγκάθι για την κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v