Εκτός ΚΟ της Ελληνικής Λύσης ο βουλευτής Παύλος Σαράκης

Το κόμμα ανακοίνωσε ότι η απόφαση για το ζήτημα ήταν ομόφωνη εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος. Ποιες είναι οι πληροφορίες. Η δήλωση του Παύλου Σαράκη.

Εκτός ΚΟ της Ελληνικής Λύσης ο βουλευτής Παύλος Σαράκης

«Έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος», γνωστοποιεί η Ελληνική Λύση.

«Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων», επισημαίνει.

Οι σχέσεις του κ. Βελόπουλου και του κ. Σαράκη τελευταία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονταν στο ναδίρ, με τον βουλευτή να ασκεί πολιτική κριτική σε πρωτοβουλίες του προέδρου του, ενώ τελευταία υπήρξε μεταξύ τους αντιπαράθεση για το θέμα της Γαλάτως Αλεξανδράκη, της 76χρονης κτηνοτρόφου που εξελέγη ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης.

Δεδομένο βεβαίως είναι ότι ο κ. Σαράκης εμφανιζόταν και ιδιαίτερα φιλόδοξος, «φλερτάροντας» -κατά κάποιους- με υψηλότερα κομματικά οφίτσια.

Τις τελευταίες μέρες είχε καταγγείλει «μεθοδευμένο σχέδιο δολοφονίας του χαρακτήρα του» με διαρροές μέσα από το κόμμα του και απείλησε με νομικές ενέργειες «για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου ως πολίτης, Δικηγόρος και Βουλευτής».

Μάλιστα, συναντήθηκε με τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Αντιπρόεδρο του κόμματος, Δήμητρα Κρητικού για να «αποσαφηνιστούν γεγονότα που δηλητηριάζουν τους ψηφοφόρους μας. Με διαβεβαίωσαν ότι τυγχάνω της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης τους, θεωρώντας τα δημοσιεύματα ανυπόστατα και κακόβουλα», σημείωσε σε δήλωσή του, θεωρώντας ότι η κρίση εκτονώθηκε. Μάταια, όπως αποδείχθηκε.

Πλέον η Ελληνική Λύση μένει με 11 βουλευτές.

Δήλωση Παύλου Σαράκη

"Η ταπεινή καταγωγή μου, η προσωπική και επαγγελματική μου πορεία ως αυτοδημιούργητος, η προσωπικότητά μου, δεν επιτρέπουν να είμαι ούτε αλαζόνας, ούτε αμετροεπής, ούτε αχάριστος, ούτε να υποτιμώ τους άλλους. Και πάνω απ’ όλα, εγώ δεν είμαι ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος. Οι αξίες μου, οι απόψεις μου, είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν υποτάσσονται. Υπερήφανα, ελεύθερος και ασυμβίβαστος θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου. Ο καθένας μας κρίνεται και αξιολογείται", σημείωσε ο Παύλος Σαράκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v