Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κασσελάκης: Ηρθα για να μείνω, θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα

Τώρα χτίζουμε την προοδευτική αριστεία που έχει ανάγκη η Ελλάδα -αλλά πλέον και η Ευρώπη, δηλώνει. Απονομιμοποιημένο μόρφωμα η «Νέα Αριστερά», σημειώνει. Η αντίδραση του κόμματος.

Κασσελάκης: Ηρθα για να μείνω, θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα

«Προετοιμαζόμαστε λοιπόν από τώρα. Προχωράμε ακάθεκτοι», είναι το μήνυμα που στέλνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη στις 17:30 θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρεία του Στέφανου Κασσελάκη.

Αναλυτικά το μήνυμα:  

Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα που λένε, «Μην τα παρατήσεις», «Μη μας προδώσεις», «Πιστέψαμε ξανά».

Σας το είπα και το εννοούσα. Ήρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο. Τώρα χτίζουμε την προοδευτική αριστεία που έχει ανάγκη η Ελλάδα -αλλά πλέον και η Ευρώπη.

Προετοιμαζόμαστε λοιπόν από τώρα. Προχωράμε ακάθεκτοι. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χιλιάδες ψηφοφόρους και στους εθελοντές και στις εθελόντριες, που μας κράτησαν όρθιους απέναντι στα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια της ΝΔ. Το 23% έγινε 13%. Με τη νέα γενιά στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε και θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα.

Κασσελάκης: Καμία σύμπραξη με Νέα Αριστερά

Με μια δεύτερη ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης επιτίθεται και στη Νέα Αριστερά, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία σύμπραξη μαζί της όσο είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: 

Κατανοώ το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους «πήρα το μαγαζί», όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή.

Οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν. Και μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο, το ερχόμενο φθινόπωρο, θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας.

Αλλά όσο είμαι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει.

Νέα Αριστερά: Κανείς δεν ενδιαφέρεται να συμπράξει με τον κ. Κασσελάκη

«Ο κύριος Κασσελάκης φανερώνει τον εσωτερικό του κόσμο όταν κάνει λόγο για «μορφώματα». Έχει μετατρέψει ένα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας τον ίνδαλμα του: τον Ντόναλντ Τραμπ. Και υπό το βάρος της αποτυχίας του, αναζητεί τώρα τους επόμενους υπονομευτές. Αυτο το αντιλαμβάνονται κάθε μέρα οι αριστεροί πολίτες- εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά

«Για να τελειώνουμε. Ο κύριος Κασσελάκης δεν έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να συμπράξει μαζί του. Γιατί είναι η άλλη όψη του κυρίου Μητσοτάκη.

ΥΓ: Αν θέλει ο κύριος Κασσελάκης να βρει ποιοι αποκαλούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ «μαγαζί» ας τους αναζητήσει στο περιβάλλον του. Όχι στη Νέα Αριστερά», καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v