Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύγκληση της Κ.Ο. της ΝΔ ζητούν Ν. Κακλαμάνης και Μ. Σαλμάς

Επιστροφή στις ιδεολογικές ρίζες και στον κοινωνικό φιλελευθερισμό ζητά ο Ν. Κακλαμάνης. Πρέπει να δώσουμε μία σοβαρή απάντηση στους εκατοντάδες χιλιάδες παραδοσιακά ψηφοφόρους μας, δηλώνει ο Μ. Σαλμάς.

Σύγκληση της Κ.Ο. της ΝΔ ζητούν Ν. Κακλαμάνης και Μ. Σαλμάς

Να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, προκειμένου να συζητηθούν τα αίτια του εκλογικού αποτελέσματος, ζητούν οι βουλευτές του κόμματος, Νικήτας Κακλαμάνης και Μάριος Σαλμάς.

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη για «επιστροφή στις ρίζες», δείχνοντας ως αιτία για την πτώση των ποσοστών της ΝΔ τη στροφή της προς το κέντρο. «Σε ό,τι αφορά την παράταξή μου απεδείχθη ότι ο σκληρός ιδεολογικός πυρήνας της Νέας Δημοκρατίας άντεξε και πήγε έστω και δυσαρεστημένος και ψήφισε και οι επαγγελματίες του κέντρου ήταν στις αμμουδιές. Για αυτό βγήκε αυτό το 27,5%. Επιστροφή στις ρίζες τις ιδεολογικές, και στον κοινωνικό φιλελευθερισμό. Επιστροφή στις ρίζες και μέσα στην Ευρώπη αλλά με κριτικό πνεύμα», σημείωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής (στα Παραπολιτικά fm).

Αλλά και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και πρώην υπουργός, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, κάνει λόγο για «δυσμενές αποτέλεσμα για την παράταξη μας». Επισημαίνει ότι «πρέπει να δώσουμε μία σοβαρή απάντηση στους εκατοντάδες χιλιάδες παραδοσιακά ψηφοφόρους μας που κάποιοι, παρόλο που τα σπίτια τους στα χωριά βρίσκονται 100 μέτρα από τα εκλογικά κέντρα, επέλεξαν να απέχουν και άλλοι να αποδοκιμάσουν την κυβερνητική πολιτική».

Ο κ. Σαλμάς έχει κατ’ επανάληψη δημοσιοποιήσει τη διαφωνία του για την εφαρμοζόμενη πολιτική εκ μέρους της κυβέρνησης, με πιο χαρακτηριστική την υπόθεση των ομόφυλων ζευγαριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v