Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ακύρωσε ταξίδι στην Ιορδανία ο Κ. Μητσοτάκης

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha προγραμμάτισε για το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός, εν μέσω σεναρίων για ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Παρασκευή το υπουργικό συμβούλιο.

Ακύρωσε ταξίδι στην Ιορδανία ο Κ. Μητσοτάκης

Στον απόηχο των χθεσινών ευρωεκλογών και του μηνύματος των πολιτών προς την κυβέρνηση, φουντώνουν τα σενάρια για ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον σημερινό μετεκλογικό πρωινό καφέ στο Μαξίμου, προχώρησε μαζί με τους συνεργάτες του σε μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, χωρίς να τους ανοίξει τα χαρτιά του για τις προθέσεις του όσον αφορά τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Τη δική του σημασία πάντως έχει το γεγονός ότι δεν θα πραγματοποιήσει αύριο το ταξίδι που είχε προγραμματίσει στην Ιορδανία, κίνηση που αναθέρμανε τις σχετικές φήμες. Μάλιστα έγινε γνωστό πως προγραμματίζει για αύριο το απόγευμα συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου θα βάλει το πλαίσιο των επόμενων κινήσεών του.

Για την Παρασκευή, εξάλλου, είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, μια προεκλογική «εκκρεμότητα», που -σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη- θα γίνει κανονικά.

Όπως λένε στο Μέγαρο Μαξίμου, «ακούμε τη φωνή των πολιτών ότι μας εμπιστεύονται αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Και αυτό θα κάνουμε, με φόντο τις εθνικές εκλογές του 2027».

Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη κορυφής του ΕΛΚ, για την αξιολόγηση του εκλογικού αποτελέσματος συνολικά στην Ε.Ε. και το νέο Ευρωκοινοβούλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v