Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κασσελάκης: Μέρα χαλάρωσης και βόλτα σε Ερμού, Θησείο, Μοναστηράκι

Για καφέ με τον Ηλεκτρικό και για χαλαρή κουβέντα με πολίτες και πολιτικούς συντάκτες βγήκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην καθιερωμένη μονοήμερη ανάπαυλα πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Κασσελάκης: Μέρα χαλάρωσης και βόλτα σε Ερμού, Θησείο, Μοναστηράκι

Σε καφέ εστιατόριο στο Θησείο συνάντησε τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σε μια μικρή ανάπαυλα πριν το άνοιγμα της κάλπης.

Χαλαρός, ευδιάθετος και αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της αυριανής αναμέτρησης εμφανίστηκε στην εθιμική συνάντηση με τους δημοσιογράφους την παραμονή των εκλογών, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ και κρατώντας τη σκυλίτσα Φάρλι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι μεγάλο μέρος της αδιευκρίνιστης ψήφου θα κατευθυνθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για τις περιοδείες του και για τα χιλιόμετρα που διένυσε και σημείωσε ότι το νησί που τον εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η Αστυπάλαια.

Νωρίτερα είχε περπατήσει στην Ερμού, συνομίλησε με πολίτες, δεν αρνήθηκε πολλές φωτογραφίες που του ζήτησαν να βγάλει μαζί τους και εν συνεχεία με τον ΗΣΑΠ ήρθε από το Μοναστηράκι στο Θησείο.

Η κουβέντα στο καφέ κύλησε σε πολύ πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, χωρίς κάμερες και μικρόφωνα.

Ρωτήθηκε για τις εκλογικές προσδοκίες του και για τις επόμενες κινήσεις του, αλλά και για όλα όσα συνήθως δεν συζητούν οι πολιτικοί αρχηγοί μπροστά στις κάμερες.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι του έμεινε περισσότερο από την προεκλογική περιοδεία, με το πολύ πυκνό πρόγραμμα επισκέψεων που έχει πραγματοποιήσει τους τελευταίους μήνες, είπε ότι έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη δύο πράγματα: Το ένα ήταν οι συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους για τη ζωή τους, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, και το δεύτερο, που του έμεινε χαραγμένο στη μνήμη, είναι το ταξίδι που έκανε πρόσφατα στην Παλαιστίνη, στη Δυτική Όχθη.

Ο κ. Κασσελάκης θα ψηφίσει αύριο το πρωί στο εκλογικό τμήμα στην Εκάλη, όπουείχε ψηφίσει και στις δημοτικές εκλογές. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κουμουνδούρου, απ' όπου και θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα μαζί με τους στενούς του συνεργάτες.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v