Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα Βριλήσσια το καθιερωμένο γεύμα Μητσοτάκη με δημοσιογράφους

«Πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανα, αλλά δεν σας τη λέω», ανέφερε αστειευόμενος ο πρωθυπουργός. Μέρα χαλάρωσης, με ψαρομεζέδες και συναυλία η σημερινή. «Στο ατύχημα στην Αθηνών-Κορίνθου, έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει».

Στα Βριλήσσια το καθιερωμένο γεύμα Μητσοτάκη με δημοσιογράφους

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της προεκλογικής περιόδου και τηρώντας το σχετικό έθιμο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τους διαπιστευμένους κυβερνητικούς συντάκτες για γεύμα και συζήτηση σε ταβέρνα στα Βριλήσσια.

Ευδιάθετος και με χαλαρή ενδυμασία, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προεκλογική εκστρατεία που ακολούθησε η ΝΔ, ωστόσο απέφυγε να πει οτιδήποτε σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα και τον πήχη που έχει θέσει.

«Πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανα, αλλά δεν σας τη λέω», ανέφερε αστειευόμενος προς τους δημοσιογράφους, την ώρα που απολάμβανε ένα ποτήρι μπίρα και δοκίμαζε τους ψαρομεζέδες.

Σχετικά με το ατύχημα την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, με την ανάφλεξη του βυτιοφόρου και το αναγκαστικό γκρέμισμα της γέφυρας, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα ήταν σημαντικά. Έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Γκρεμίστηκε η γέφυρα σε 12 ώρες».

Όσο για το πώς θα περάσει το αποψινό βράδυ; Όπως είπε, ετοιμάζεται να παρακολουθήσει από κοντά, στο Ολυμπιακό Στάδιο, τη συναυλία του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος Coldplay.

Στο χώρο ήταν και το σύνολο των συνεργατών του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου και στο κόμμα.

Αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς για να παρακολουθήσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v