Στ. Κασσελάκης: Η ΝΔ θα δώσει το δικό της «πόθεν έσχες»;

“Πού βρίσκει τα λεφτά για να κάνει την πιο ακριβή διαφήμιση στην Ευρώπη;”. Είναι “αρλούμπες” το κυβερνητικό επιχείρημα ότι εάν πάρει μέτρα-ανάσες θα χρεοκοπήσει η χώρα, σημείωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Το σχόλιο της ΝΔ.

Στ. Κασσελάκης: Η ΝΔ θα δώσει το δικό της «πόθεν έσχες»;

“Δεν μπορεί ο κ.Μητσοτάκης να ζητάει το δικό μου πόθεν έσχες και να μην δίνει στους πολίτες το πόθεν έσχες του κόμματός του”.

Με αυτή τη φράση ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε μία πρόγευση (μέσω του Open) όσων θα πει στην αποψινή ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, κατά την γνωστοποίηση της περιουσιακής του κατάστασης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε το μεγάλο τραπεζικό χρέος της ΝΔ, ενώ αναρωτήθηκε “πού βρίσκει τα λεφτά” για να έχει στο Google την πιο ακριβή διαφήμιση ακόμα και από κόμματα της Γερμανίας ή της Γαλλίας.

“Το ΓΛΚ απάντησε ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια ανέρχονται στα 2,7 δισ ευρώ”, τόνισε, αντιδρώντας έντονα στην ερώτηση της δημοσιογράφου ότι, κατά το ΓΛΚ, το πρόγραμμα κοστίζει 45 δισ.

“Η ακρίβεια χρεοκοπεί αυτή τη στιγμή τα νοικοκυριά της χώρας και ο πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι εάν εφαρμόσει μέτρα για την τιμή του ρεύματος θα χρεοκοπήσει η χώρα”, πρόσθεσε.

Και πρότεινε στο ΓΛΚ να έρθει στα γραφεία του κόμματος, στην Κουμουνοδούρου, “να ανοίξουμε όλα τα στοιχεία των προτάσεων μας” και να τα κοστολογήσει εκ νέου.

Αναρωτήθηκε δε, γιατί η κυβέρνηση αρνείται να μειώσει τον ΦΠΑ στα βασικά είδη κατανάλωσης, ενώ χαρακτήρισε “αρλούμπες” το επιχείρημα ότι εάν υπάρξουν μέτρα (σ.σ. για ένα χρόνο) στις τράπεζες “που είναι από τις πιο κερδοφόρες της Ευρώπης”, θα ανέβουν τα spreads και θα πληγεί η αξιοπιστία της χώρας.

“Καμία συμφωνία με Χαρίτση ή Ανδρουλάκη” απάντησε, τέλος, σε ερώτηση για τις συνεργασίες, επαναλαμβάνοντας ότι αυτές επιτυγχάνονται από την κοινωνία.

ΝΔ: Ο Στέφανος Κασσελάκης εκπροσωπεί τις παθογένειες που έφτασαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής

«Ξεκινάμε από το μόνο θετικό: Παρά τα πολλά νεύρα, την επιθετικότητα και την αλαζονεία, ο κ. Κασσελάκης κατάφερε να ολοκληρώσει την αποψινή συνέντευξη χωρίς να το βάλει στα πόδια. Πέραν τούτου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εκπροσωπεί όλες τις παθογένειες που έφτασαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής, σε νέο περιτύλιγμα: ψέμα, λαϊκισμό, χυδαιότητα, άγνοια και παντελή έλλειψη σοβαρότητας», αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v