Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κασσελάκης: Θα τα βάλω με το σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη

«Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου - στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κασσελάκης: Θα τα βάλω με το σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη

Στην υπόθεση με τη δημοσιογράφο στη Ρόδο, για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, κατηγορώντας την για σχέσεις με τη ΝΔ, αναφέρεται σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Οπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου - στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός.

Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος.

Έτσι έγινε το μαύρο - άσπρο. Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις. Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια.

Θα μου πείτε, «μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;». Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα. Πέντε χρόνια ήταν αρκετά». 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v