Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχει πια

Λαμπρό το μέλλον της ελληνο-ινδικής συνεργασίας, τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε φόρουμ στη Βομβάη. Κάλεσμα στους Ινδούς επιχειρηματίες να κάνουν επενδύσεις στη χώρα μας.

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχει πια

Η Ελλάδα είναι η φυσική πύλη των ινδικών επιχειρήσεων προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, ειδικά μετά το Brexit, σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ελληνο-ινδικό επιχειρηματικό φόρουμ με τίτλο «Exploring Economic Collaboration Between Greece and India: Future Prospects», στη Βομβάη, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στην Ινδία.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι αυτό το γεγονός εξηγεί γιατί έχουμε ήδη ινδικές επιχειρήσεις που επενδύουν στην Ελλάδα, ενώ σημείωσε ότι το μέλλον της ελληνο-ινδικής συνεργασίας είναι λαμπρό.

Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στη θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας, λέγοντας ότι «η Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχει πια».

Συμπλήρωσε ότι η χώρα βρίσκεται στον σωστό δημοσιονομικό δρόμο και αυτό αποτυπώνεται στους επιχειρηματικούς δείκτες. Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στους Ινδούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v