Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Κουμουνδούρου «αδειάζει» δημοσίως τον Π.Πολάκη

Αφορμή τα περί “βοθρολύματος” που έγραψε για σκιτσογράφο της “Καθημερινής”. Αιχμές για τη στάση του Μαξίμου.

Η Κουμουνδούρου «αδειάζει» δημοσίως τον Π.Πολάκη

Σαφές “άδειασμα” και δημοσίως διατυπωμένο στον Παύλο Πολάκη επιφύλαξε η Κουμουνδούρου, μετά την (επίσης δημόσια) προσβλητική αναφορά του βουλευτή στον σκιτσογράφο της “Καθημερινής” Ηλία Μακρή

"Επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου”, τονίζει η σχετική ανακοίνωση.

Και προσθέτει: "Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως «εγκληματική οργάνωση»δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλα της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση".

Η ανάρτηση Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook για τον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή:

«Εκτός από τα σιχάματα της 'δημοσιογραφίας' υπάρχουν και τα βοθρολύματα της 'γελοιογραφίας'. Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα ! Ηλιας Μακρης γελοιογράφος ,λέει,της «σοβαρής» Καθημερινής! Τραβα στο Μακελειό λυξονταρμα ,εκει θα έχεις πέραση ! ΥΓ1:Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου ,μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά…… Θα σου ταχυδρομήσω δυο διευρα για τις δυο « Γελοιογραφίες» σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου … Τωρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση. ΥΓ2:Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου..(φωτο 3)».

Αποστάσεις ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση»

Επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις, ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου, αναφέρει ανακοίνωση-απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως «εγκληματική οργάνωση» δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλά της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v