Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κασσελάκης: Απάνθρωπο και ανήθικο αυτό που συμβαίνει στο ΕΚΑΒ

Επίσκεψη στο συντονιστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τι του είπαν διασώστες και υγειονομικοί.

Κασσελάκης: Απάνθρωπο και ανήθικο αυτό που συμβαίνει στο ΕΚΑΒ

«Είναι αδιανόητο, απάνθρωπο και ανήθικο. Έχουμε ηθική ευθύνη ως κοινωνία να σας ανταμείψουμε για αυτό που παρέχετε, το οποίο είναι η ζωή. Ζωή στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας. Σας ζητώ συγγνώμη που είναι αυτή η κατάσταση στο ΕΚΑΒ, να την αλλάξουμε».

Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στους διασώστες και στους υγειονομικούς, κατά την επίσκεψή του στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης.

Οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων του ανέφεραν τις ελλείψεις προσωπικού και τους χαμηλούς μισθούς, σημειώνοντας ότι η επίσκεψη γίνεται σε μια δύσκολη συγκυρία για τα νοσοκομεία και την υγεία συνολικά στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό τους τόσο στο κομμάτι της ηθικής συμπαράστασης όσο και της οικονομικής στήριξής τους αφού οι μισθοί τους είναι πολύ χαμηλοί.

Σχολιάζοντας την εντατικοποίηση που βιώνουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ πρόσθεσε: «Δεν μπορεί οι ήρωες της ζωής να μην μπορούν να ζήσουν τη δική τους ζωή. Εσείς είστε οι πραγματικοί άριστοι και εσείς κρατάτε συμπαγή την κοινωνία. Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα για να έχετε την ανταπόκριση από την κοινωνία και την αμοιβή που χρειάζεστε».

Παρόντες στην επίσκεψη του κ. Κασσελάκη ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η γραμματέας Ράνια Σβίγκου, η γραμματέας ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου, ο βουλευτής Πέτρος Παππάς, η βουλεύτρια Ράνια Θρασκιά και ο γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v