Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαρινάκης: Ο κ. Κασσελάκης δεν κατάλαβε τίποτα από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την «κυβέρνηση λαδέμπορων» εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Η αλαζονεία είναι απαγορευτική για όσους ασκούν δημόσιο αξίωμα».

Μαρινάκης: Ο κ. Κασσελάκης δεν κατάλαβε τίποτα από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή σχόλιό του για τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού («κυβέρνηση λαδέμπορων»):

«Δεν κατάλαβε τίποτα από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού και δεν έχει αντιληφθεί βασικά πράγματα που βιώνει η χώρα από τις εισαγόμενες κρίσεις. Πέρα από το ότι προσβάλλει τους Έλληνες παραγωγούς, προσπάθησε και αυτός -μέρος ενός ολόκληρου συστήματος- να κάνει αντιπολίτευση από αρκετά χιλιόμετρα μακριά, με fake news και χωρίς καμία αντιπρόταση. Οι πολίτες κουράστηκαν να ακούνε μια αντιπολίτευση να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Η κυβέρνηση έχει πάρει συγκεκριμένα μέτρα για την ακρίβεια και την αύξηση του εισοδήματος, έχει πάρει πρωτοβουλίες συγκεκριμένες, με απτά αποτελέσματα. Η αντιπολίτευση λέει το απόλυτο τίποτα. Κατηγορεί και προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά, όμως δεν την ακούει κανείς», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφορικά με το αυστηρό μήνυμα που εξέπεμψε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς τους υπουργούς σχετικά με τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις τους, ο κ. Μαρινάκης είπε:

«Το ότι μια δήλωση που μπορεί να επιδέχεται μια λάθος ερμηνεία, την παίρνει η αντιπολίτευση και τη διογκώνει, δεν σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να έχει αποφευχθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακυρωθεί το έργο του υπουργού (Αυγενάκη).

Η αλαζονεία είναι απαγορευτική για όσους ασκούν δημόσιο αξίωμα και μια αντίθετη συμπεριφορά από αυτή την οποία πρέπει να δείξουμε. Είναι σημαντικό να προσέχουμε τι λέμε, για να μη δίνουμε τροφή στους προπαγανδιστές να ανησυχούν τους πολίτες, γιατί το μεγαλύτερο θύμα είναι οι πολίτες της Θεσσαλίας, που είδαν να δημιουργείται ένα θέμα που δεν υπάρχει.

Η "μονταζιέρα" λειτούργησε και σε σχέση με αυτά που είπα για την Παλαιστίνη, τα οποία συνέδεσαν με το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τα κονδύλια. Υπάρχει ένα μοτίβο παραποίησης και αλλοίωσης από πρωτοσέλιδα, που μπορεί να αποτελούν και τίτλο τιμής για κάποιους».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v