Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπέος: Ουδέποτε υπήρξα ομοφοβικός

«Η σκληρή κριτική μου στον Κασσελάκη ήταν αντίστοιχη της επικινδυνότητας τέτοιων αντιλήψεων, όπως αυτή για κατά παραγγελία παιδιά για να τους μεταβιβάσουμε το DNA μας», υποστηρίζει ο δήμαρχος Βόλου.

Μπέος: Ουδέποτε υπήρξα ομοφοβικός

Νέα διευκρινιστική ανάρτηση μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, έκανε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος

Προηγήθηκε παρέμβαση του Αρειου Πάγου και παραγγελία για διενέργεια σχετικής έρευνας από την εισαγγελέα κ. Αδειλίνη.  

Οπως αναφέρει ο κ. Μπέος: «Δεκάδες δημοσιογράφων από ΜΜΕ όλης της χώρας τηλεφωνούν για δηλώσεις στο γραφείο μου. Όμως οι πληγές του Βόλου είναι ακόμα ανοιχτές και μ αυτές ασχολούμαστε αποκλειστικά. Για όσους πάντως ειλικρινά ενδιαφέρονται και δεν το κάνουν υποκριτικά, κάνω μια ακόμα δήλωση. Ουδέποτε υπήρξα ομοφοβικός, έχω πολύ καλούς φίλους με τον συγκεκριμένο προσανατολισμό .

Η σκληρή κριτική μου στον Κασσελάκη ήταν αντίστοιχη της επικινδυνότητας τέτοιων αντιλήψεων, όπως αυτή για κατά παραγγελία παιδιά για να τους μεταβιβάσουμε το DNA μας! Αυτές είναι απόψεις που τόσο εμένα, όσο και τη συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας όχι μόνο δεν μας εκφράζουν αλλά τις αποδοκιμάζουμε. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας». 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v