Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυγέρη: Βαφτίζουν το κρέας ψάρι για τις επιβαρύνσεις των ατομικών επιχειρήσεων

«Αναμένουμε από τους φορείς των μικρομεσαίων που είχαν αντιδράσει έντονα με τις λανθασμένες δηλώσεις υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λίγες μέρες πριν τις εκλογές, να πράξουν ανάλογα όσο φυσικά ο κ. Θεοχάρης παραμένει Υφυπουργός», τονίζει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυγέρη: Βαφτίζουν το κρέας ψάρι για τις επιβαρύνσεις των ατομικών επιχειρήσεων

«Οι προσπάθειες της κυβέρνησης να βαπτίσει το «κρέας ψάρι», δεν θα μπορέσουν να αποκρύψουν το πραγματικό περιεχόμενο των δηλώσεων του αρμόδιου για θέματα φορολογίας, Χάρη Θεοχάρη, ότι «η συνολική φορολογική επιβάρυνση των ατομικών επιχειρήσεων πρέπει να ανέβει», επισημαίνει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη.

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει ότι:

1. H συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων αυτών είναι μικρομεσαίες και αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.

2. Η κυβέρνηση της ΝΔ σωρεύει υπερέσοδα από την υπερφορολόγηση, ειδικά στην έμμεση φορολογία.

3. Δεν ακούμε καμία δήλωση για όσες μεγάλες επιχειρήσεις, σωρεύουν υπερκέρδη στον τραπεζικό, τον ενεργειακό και τον ιατρικό τομέα, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Αναμένουμε από τους φορείς των μικρομεσαίων που είχαν αντιδράσει έντονα με τις λανθασμένες δηλώσεις υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του Μαΐου, για αύξηση επιβάρυνσής τους, να πράξουν ανάλογα όσο φυσικά ο κ. Θεοχάρης παραμένει Υφυπουργός».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v