Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τροπολογία ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για να ανασταλεί η χρηματοδότηση των Σπαρτιατών

Κατέθεσε τροπολογία «Αναστολή κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων, επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Επιτάχυνση διαδικασιών στελέχωσης και λειτουργίας Δικαστικής Αστυνομίας». Η αιτιολογική έκθεση.

Τροπολογία ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για να ανασταλεί η χρηματοδότηση των Σπαρτιατών

Tο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε τροπολογία για να ανασταλεί η χρηματοδότηση των Σπαρτιατών, μετά από ανακοίνωση στις αρχές του μήνα στην οποία ανέφερε πως «ένα «κόμμα» με δανεικές ψήφους, ένας πολιτικός «αρχηγός» χωρίς βουλευτές και καταγγελίες για μαφιόζικες πρακτικές παρασκηνίου, αν μη τι άλλο, είναι πρωτόγνωρα και άκρως επικίνδυνα φαινόμενα, που πρέπει να ενεργοποιήσουν τα δημοκρατικά μας αντανακλαστικά».

Στην ανακοίνωση σημειώνει πώς πρέπει άμεσα να ελεγχθούν οι καταγγελίες που ακούστηκαν στη Βουλή και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από τον ίδιο τον «πρόεδρο» των «Σπαρτιατών» σχετικά με εκβιασμούς που δέχεται για την κρατική χρηματοδότηση και την ευθεία εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη στα εσωτερικά του κόμματος με τη χειραγώγηση βουλευτών.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατέθεσε τροπολογία «Αναστολή κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων - Τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 6 του ΠΔ 15/2022», επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης
«Επιτάχυνση διαδικασιών στελέχωσης και λειτουργίας Δικαστικής Αστυνομίας - Τροποποιήσεις ν. 4963/2022 και άλλες ρυθμίσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης».

* Δείτε την αιτιολογική έκθεση στη στήλη "Συνοδευτικό Υλικό" 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v