Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Τεράστιες ευθύνες, ενημέρωση για τους αγνοούμενους

Νέα ανακοίνωση του τμήματος Πολιτικής Προστασίας χωρίς το σημείο “δεν είναι ώρα της απόδοσης ευθυνών”. Ζητείται άμεση και επίσημη ενημέρωση για τους αγνοούμενους.

ΣΥΡΙΖΑ: Τεράστιες ευθύνες, ενημέρωση για τους αγνοούμενους

Mε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει “τεράστιες ευθύνες” για την τραγωδία στη Θεσσαλία και ζητά ενημέρωση για τον αριθμό των αγνοούμενων.

Στο νέο κείμενο (“ορθή επανάληψη” του προηγούμενου) αφαιρέθηκε η επίμαχη παράγραφος (στην προηγούμενη” ότι “δεν είναι ώρα της απόδοσης ευθυνών. Θα γίνει όταν πρέπει” που υπήρχε στην προηγούμενη ανακοίνωση. Παράγραφος που ερμηνεύθηκε ως απάντηση στη χθεσινή δήλωση του Νίκου Παππά: “δεν υπάρχει ‘θα τα πούμε μετά’, θα μιλήσουμε για τις ευθύνες ταυτόχρονα με τις διασώσεις”.

Η νέα ανακοίνωση του τμήματος έχει ως εξής:

“Ήδη θρηνούμε συνανθρώπους μας από την ανείπωτη τραγωδία, η οποία δυστυχώς δεν έχει τέλος. Το ελάχιστο που κάνουμε, είναι να είμαστε δίπλα στις οικογένειές τους, στις οποίες εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Οι ευθύνες είναι τεράστιες.

Δεδομένου, ότι ο Γολγοθάς που βιώνουν οι οικογένειες των αγνοουμένων είναι τεράστιος, ζητάμε από την κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα και επίσημα, πόσοι είναι οι συνάνθρωποί μας που αγνοούνται και εάν υπάρχει μηχανισμός καταγραφής προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός τους”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v