Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη στον Κ. Καρπέτα για την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας

Τον Δ. Κουτσούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη στον Κ. Καρπέτα για την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας

Παρά τη θερινή ραστώνη, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και οι ανακοινώσεις στήριξης από τα κόμματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία γνωστοποίησε σήμερα ότι στηρίζει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Κώστα Καρπέτα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Όπως σημειώνεται, ο κ.Καρπέτας είναι μάχιμος δικηγόρος στην Πάτρα από το 1993 με πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς έχει διατελέσει για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα και περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, υπήρξε ο πρώτος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Επιχείρησης Πάτρας.

Σημειώνεται επίσης ότι για την περίοδο 2014 - 2016 εξελέγη Αντιπρόεδρος της Διαμεσογειακής Επιτροπής της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης (CPMR).

Σήμερα είναι περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την παράταξη “Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο” παράταξη που ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είχε στηρίξει το 2019.

Αντίστοιχα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ότι, με απόφαση της επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στηρίζει τον Δημήτρη Κουτσούλη για την Περειφέρεια Πελοποννήσου.

Αναλυτικό σκεπτικό και στοιχεία του υποψηφίου θα δώσει εν καιρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v