Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Ν. Χαρδαλιάς υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ

(upd) Επισημοποιήθηκε η στήριξη στον νυν υφυπουργό Αμυνας. «Η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα, όσο και στην αυτοδιοίκηση είναι σημαντική», δηλώνει ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο Ν. Χαρδαλιάς υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώθηκε ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο νυν Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης σε εκδήλωση των αποδήμων στο Ζάππειο την περασμένη εβδομάδα, μαζί με άλλες αστοχίες που του καταλογίζουν το τελευταίο διάστημα, του κόστισαν το γαλάζιο χρίσμα, το οποίο μάλιστα είχε ανακοινωθεί επισήμως προ ολίγων ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη σημερινή συνάντηση των Περιφερειακών Συμβούλων της διοικούσας παράταξης προέκυψε ομόθυμη στήριξη στο πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη και αίτημα για πραγματοποίηση άμεσης και προ πάσης ανακοίνωσης συνάντησης με τον Πρωθυπουργό. Αίτημα που δεν εισακούστηκε...

Ερωτηθείς για το θέμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης δήλωσε σχετικά: "Το αμέσως προσεχές διάστημα ο κ. Χαρδαλιάς θα παραιτηθεί και των υπουργικών του καθηκόντων για να τρέξει την υποψηφιότητα. Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα, όσο και στην αυτοδιοίκηση είναι σημαντική. Και είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση αυτή του πρωθυπουργού και του κόμματος. Και βέβαια, οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v