Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Συζητήσεις με Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής

Οι κινήσεις με επίκεντρο τον υφ. Άμυνας, μετά το τέλος στα σενάρια που έβαλε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου σχετικά με την υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής. Οι επισκέψεις του υφυπουργού τη Δευτερα αναβάλλονται.

ΝΔ: Συζητήσεις με Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο, είχε το απόγευμα της Κυριακής (30/7) ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Υφυπουργός Άμυνας, μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου επιστρέφοντας από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας.

Σημειώνεται ότι μετά το τέλος στα σενάρια που έβαλε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου σχετικά με την υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής, πιο κοντά στην υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής φέρεται να είναι ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Το κλίμα για το πρόσωπό του είναι θετικό στο γαλάζιο στρατόπεδο και αναμένονται εξελίξεις.

Οι επισκέψεις του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου, σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Άραξο και Ανδραβίδα, αναβάλλονται, οπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Ο επαναπρογραμματισμός των επιθεωρήσεων και αξιολογήσεων των μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας σε σχηματισμούς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.

Ο Γ. Παπανικολάου υποψήφιος στο δήμο Γλυφάδας, όχι στην Περιφέρεια

Νωρίτερα, τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής έβαλε με ανάρτησή του το μεσημέρι της Κυριακής ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου ανακοινώνοντας επίσημα ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο δήμο των νοτίων προαστίων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού «Η Γλυφάδα μα. Τα καλύτερα είναι μπροστά», έγραψε σε ανάρτησή του.

Πρόκειται για ένα στέλεχος με σημαντική πορεία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με σημαντικό έργο στη Γλυφάδα, η αποδοχή του οποίου στην τοπική κοινωνία είναι δεδομένη και υπερκομματική.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι τελικές αποφάσεις του πρωθυπουργού όσον αφορά στο «γαλάζιο» χρίσμα για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, μετά και την διαφαινόμενη αμφισβήτηση στον νυν περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v