Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βελόπουλος: «Παρών» στο νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων

«Θέλουμε οι ομογενείς μας και να ψηφίζουν αλλά και να εκλέγονται, όχι επιλεκτικά στο Επικρατείας. Θα έχουν εδώ μέσα εκπροσώπους από παντού, απ’ όλο τον κόσμο», σημείωσε.

Βελόπουλος: «Παρών» στο νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων

«Είναι λάθος το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων που φέρατε στη Βουλή», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής.

«Θέλουμε οι ομογενείς μας και να ψηφίζουν αλλά και να εκλέγονται, όχι επιλεκτικά στο Επικρατείας. Θα έχουν εδώ μέσα εκπροσώπους από παντού, απ’ όλο τον κόσμο», σημείωσε, εξηγώντας τη στάση της Ελληνικής Λύσης να ψηφίσει «παρών» στην ψηφοφορία, σε αντίθεση με τη στάση της πριν από δύο χρόνια, όταν υπερψήφισε το ίδιο νομοθέτημα.

«Αν θέλετε, κύριοι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης, να "δολοφονήσετε" την Ελλάδα, ψηφίστε "ναι", γίνετε δεκανίκια τους, ψηφίστε ό,τι σας πει η ΝΔ», ανέφερε και έκανε γνωστό ότι το κόμμα του καταθέτει πρόταση νόμου «με αυτά που ζητούν οι Έλληνες ομογενείς».

Ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κλέβετε την ψήφο των ομογενών. Εμείς δεκανίκια αρνητικών, αντιλαϊκών επιλογών, δεν θα ψηφίσουμε ποτέ… Εμείς είμαστε από την αρχή το μόνο κόμμα που τάχθηκε υπέρ της ψήφου των ομογενών και δεν αλλάζουμε ούτε μοίρα. Όμως είναι κλοπή αυτό που κάνετε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v