Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Βουλή η δικογραφία για τα Τέμπη, μήνυση κατά Κ. Καραμανλή

Μήνυση επιζώντος στον πρώην υπουργό Κ. Καραμανλή. Άλλες τέσσερις δικογραφίες κατά Θ. Πλεύρη, Λ. Αυγενάκη και Κ. Σκρέκα. Τι αφορούν.

Στη Βουλή η δικογραφία για τα Τέμπη, μήνυση κατά Κ. Καραμανλή

Τέσσερις δικογραφίες εις βάρος υπουργών διαβιβάσθηκαν στη Βουλή, με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, εκ των οποίων οι δύο θεωρούνται “πολιτικές”.

Η πρώτη αφορά την τραγωδία στα Τέμπη και στρέφεται εναντίον του πρώην υπουργού Μεταφορών-Υποδομών Κώστα Καραμανλή. Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από μήνυση επιζώντος στο δυστύχημα και αφορά παραλείψεις που οδήγησαν σε αυτό.

Η δεύτερη στρέφεται εναντίον του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Η δικογραφία αφορά καταγγελία της Κίνησης Ελευθέρων Ποδοσφαιριστών με την κατηγορία της χρηματοδότησης ΠΑΕ μέσω στοιχήματος.

Η τρίτη αφορά τον πρώην υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη μετά από μήνυση πολίτη επειδή δεν δόθηκε αναρρωτική άδεια στη σύζυγό του.

Και η τέταρτη στρέφεται εναντίον του πρώην υπουργού Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, αλλά και του κ. Πλεύρη, επειδή δεν αντιμετωπίσθηκε η μόλυνση (με τον ιό του εντερόκοκκου) άνω του επιτρεπόμενου ορίου σε παραλία της Βουλιαγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v