Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ναυάγησε η συζήτηση για μετάθεση του debate

Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα debate, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους. Δεν τα βρήκαν στη Διακομματική Επιτροπή για νέα ημέρα διεξαγωγής της τηλεμαχίας. Οι τελευταίες πληροφορίες.

Ναυάγησε η συζήτηση για μετάθεση του debate

Αναβλήθηκε το debate των πολιτικών αρχηγών. Την απόφαση έλαβαν οι εκπρόσωποι κομμάτων στη Διακομματική Επιτροπή που συνεδρίαζε από τις 11 το πρωί, ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία για νέα ημερομηνία. 

Η απόφαση ελήφθη καθώς η χώρα είναι σε τριήμερο εθνικό πένθος και έχουν ανασταλεί όλες οι κομματικές και προεκλογικές εκδηλώσεις.

Οι εκπρόσωποι των πέντε κομμάτων επιχείρησαν να ορίσουν νέα ημέρα διεξαγωγής της τηλεμαχίας, με τη συνεδρίαση ωστόσο να αποβαίνει άκαρπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νέα Δημοκρατία πρότεινε το debate να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα τάχθηκαν υπέρ της Κυριακής, με τη ΝΔ να αρνείται λόγω της διακαναλικής συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη τη συγκεκριμένη ημέρα.  

Η Ελληνική Λύση εμφανίστηκε ανοιχτή στη διενέργεια της τηλεμαχίας είτε σήμερα είτε τις επόμενες μέρες, ενώ όλοι οι εκπρόσωποι συμφώνησαν ότι μετά την Κυριακή δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διεξαγωγή του debate. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v